Foto'yu ekletmeyecek eleman, kareye girmez diye düşünüyorum. Yanılma ihtimalimin limitinin sıfıra gittiğinden de eminim. O halde, ekle elbette, ne duruyorsun ki?
Yeşil şişede bakacağım tek şey, içinden yeşil peri çıkıp çıkmayacağıdır, yoksa, tek sorun bardak sahibinin tamam demesi olmasıdır. Bir ara size yeşil peri getireyim de, perileri sayın, olur mu?
Sıkıntı yok Okan, olamazda. J&B miydi neydi hiç fikrim yok. Tek sorun biraz az olmasıydı, Ceyhun'a kalmadı
kim ne çikartti sudan birde onu yazsaydiniz saat 2de iki kamis salliyim diye su kenarina gittim, bu ara hiç balik haberi gelmiyor buralardan. su soguyunca vurmaz oldu hayvancagizlar. av amaca ulasti. 2 saat kamis sallayip geldim.
Ne kızıyosunuz yavv Kimseden ses çıkmayınca ben de kurtlandım Çamlıbahçe'ye gittim. Gittiğimde çapari ile 5'li 6'lı istavrit çekiyorlardı ve istavritlerin 15-16 cm en küçüğü... Biraz çaparicileri bekledim, baktım kesmiyor balık rapala atanlar da var, çaparilerde yarım istavritler gelmeye başlayınca saat 3 gibi oltamı suyla buluşturdum. 1 saat bomboş at-çek yaptım. Saat 4'te sonra 10 küsür tane tuttum ama anca 5 tanesi kovaya girebildi. Bebeleri saldım. Adamlar benim tuttuğum çinolardan daha büyük istavrit tutuyorlardı Dünkü fotolar aşağıda. Sevgili Kenan'a kocaman teşekkürlerimle, buyrunuz... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ne çirkin çıkmışım be o kadar kötümü görünüyorum normalde Bide bunu kulağıma nasıl damlatıcam gibi bir bakışım var .. Adamlar silaha süs yaptırır gibi kamış süslüyor buyrun bakın .. http://youtu.be/m0LTQfuC7dw?t=8m46s
İstavrit, sarıkanat bunları herkes tutuyor. Bunlar sıradan... Beni anlamıyorsunuz... Daha farklı bir şey istiyorum! İnsanlar mutlu olsun... İŞTE BU!
Balık haberi olsaydı o kadar keyifli olmazdı o günümüz. Çok kalabalık olmasak ta Tarabya da geçirdiğim en güzel gündü . Keyif vardı , huzur vardı , muhabbet vardı ama balık yoktu , varsın olmasın . 6 saatte tutacağımız balığı gider balıkçıdan 20 liraya alırız , eve götürürüz tekrar izin koparabilmek için
Valla çok güzel kareler Hafta içi yapalim şu organizasyonlardan bi tane daha Bide ben sabah tarabyadayim gelmek isteyen olursa beklerim... En BÜYÜK CİMBOM Şuan 2 - 1
Sarı kırmızı sahteler diş izinden geçilmiyor Dişliler 2 gündür kayıp demek ki antrenman yapıyormuş yarından itibaren toplamaya başlarız