Buyrun Koray bey ne demek... Kapımız herkese açık, Tarabya İngiliz konsolosluğu önünde olacağız, bekleriz.
Çok sağol Onnik Ustam. Ben sabah kalkamam falan yetişemem belki sana boşuna bekletmiyim seni. Usul usul gelirim ben
Sabahtan burak ıle malzeme almaya gıderken fındıklıda attım ve atar atmaz dipledı ne sıgmıs arkadaslar.. neyse aksamdan kalma burak bey muduru zıyarete gıdınce 3 tane sarı kanat aldım geldı zaten rapalayı kopardı dogumgunusdu cocugu dıye sesımı cıkarmadım alısverıs sonrasında emırgan ıskele arkasında rapala ıle 18 tane daha aldım saat 1130 1430 arası.. ordanda kasıbeyaz cıvarına gectım sardalya ırı ıstavrıt cıkıyordu bır kac sardalya nasıbımı aldım.. gunu 21 ıle skorladım.. 7 tane kendıme 14 tane yan komsucugumuza verdım... organızasyon harıcında emırgan ve kasıbeyazın denenebılıtesı bu aralar cok yuksek... Yarın sabahtan agvaya gecıyorum.. bırkac LEVREK arkadasım benı cagırdı... karayel sonrası lodosta onlar bır organızasyon yapacaklarmıs.... İnşallah bulusma noktalarını basma ımkanım olur.... sabahtan ugrayacam 8 de orda olun
Ah işte onu verebilsem zaten Abi ben hiç oyalamıyım seni, 6-6:30 gibi kalkıp 7'de oralarda olmaya çalışıcam. Belki de 7:30 Dünden çok uykusuzum kalmaya çalışıcam. Gene de sağol abim.
Yatma vaktiii sabah erken kalkacaksiniz hade bakem uyuyun artik Ben gelemeyeceğimden sıkıntı yok DİKKAT DİKKAT Tarabyada aşiri soğuk var sağlam giyininiz Benden sölemesi
Sen dua et o oltayı denize atabildim Tam zurnaydım sabah Allahtan tek rapala gidince uyandım, yoksa servet bırakırdım o kafayla orda Sardalya haberine çok sevindim, bi denk gelsek bir miktar alsak mangala yatırsak varya üffff bayılırım Altına da asma yaprağı, ağzım sulandı resmen Çalışan balığı alıyor, sen de maşallah çok güzel çalışıyorsun kaptan. Sabah görüşürüz.
HASTASIYIZ DEDEEEEEEEEE...... ben sımdı agvadan sırtımda levrek ıle donerım sızde organızasyon yapalım dersınız yaaaa o zaman gorurum sızı...
Sana levrek için bir sahte ayarladım, Yozuri... 8 kiloluk levreği sırtlayıp direk geliyorsun yanıma ama 2 kilosu benim
Mesaj alınmış doktor Bak yarın hava bugüne göre çok daha güzel, rüzgar az, sıcaklık 5 derece yüksek. Bence tam senin havaların bunlar hnnn hnnnnnn...