Sorun olmaz abi geçmiş senelerde oralar piknik alanı gibiydi, haftasonları 8-10 mangal birden yanardı. Ne zaman ispark geldi, mangallar yok oldu biz yakarız sorun yok. Şu an ısınmak içinde ateş yakanlar oluyor.
Yine çok sağlam bir organizasyonu kaçiracamya nese sağlik olsun Burak benim yerimede ye süt iç süt bide
Hani en azından mehmetçik tesislerine uğrayabiliriz mesela. Birde soğuk denen bir şey var malum, beni etkilemez, ama yanımızdakileri düşünmek lazım.
Sadece kontrol için uğradım, genelde herkeste bugün balık seyrekti ama uzak çalışan yoktu kovalarda 8-10 balık çapari ile.
bir teneke bulmak lazım , mangalla ısınmaya kalkarsak 20 kilo kömür yetmez. tahta filanda ayarlamak gerekir.
istinyede kömür odun satan bi yer var ordan 10 liraya sanirim 20 25 kilo yani bi çuval hatta daha fazla odun alinip tüm gün faal ateş imkani yaratilabilir
Yalniz ara sokakata böle yukari çikarken bi yerde yani beşiktaştan istinyeye girildiği anda sağda bi balikçi var onun karşi sokağindan direk çikildiğinda yaklaşik 1 km yukarda.
Arkadaslar cmt kimse calismiyormu yav! Herkes org da valla, biz nasil calisacaz simdi masa basinda, kulaklariniz cinlarsa bilinki o benim
Aranıza acemi kabul ederseniz bende orada olmak isterim.Söz yaramazlık yapmadan oturur sizi izlerim ustalarımın yanında.