ceyhun merhaba bana söylediğin makineyi bulamadım sıhımano sw 8000 pg nerden bakmam lazım yazabilirmisin
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cumartesi 15.12.2012 Saat: 08:00 Yer: Tarabya İngiliz Konsolosluğu önü Hedef Balık: Rapala/kaşık ile lüfer/sarıkanat Hava sıcaklığı: 10° Rüzgar: Poyraz 13km Av haricinde takım bağlama (yemli/çapari) ve atış teknikleri ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Ceyhun 0538 889 81 79
1 Oscar 5cm kirmizi kafa 2 Oscar 5cm mavi sirt beyaz göbek 3 Oscar 5cm olsun bana yeter ( 1 liralik rapala shimano makina çalişir millet bakar )
Ölü balık. Önce vuruşunun , sonra duruşunun bide pişmişinin hastasıyız , dişlii Uploaded with ImageShack.us 3 tane 17-18 cm lik var onlarda hakkını helal etsin artık .
Güzel deilmi ama hem iş yapiyor hemde takildiğinda patlattiğinda üzülmüyosun ya yozuri yalan patlatsan ! 2 tane salladim hatta denize içim acidi yemin ederim
Test ettim onayladım , isviçreli bilim adamlarına ve alo fetva hattına danıştım . Bu mevsimde en ideali , zeytinyağına bula , alta soğanı diz fırına salla oldu. Bende onlara uydum , fenada olmadı
Ayrıca hafif zeytinyağının içinde ve soğanın üstünde kalan kısımları mükemmeldi bilgilerinize sunulur...
BURAK A. DOĞUMGÜNÜ BURAKCIM NİCE MUTLU YILLARA... SORMASAK ARAMASAK HABERIMIZ OLMAYACAK... YENI YASINDA MUTLUK SAGLIK PARA SENİNLE OLSUN... LÜFER TUTASIN İNŞALLAH DA ŞU PROFİLİNDEKİ İMZA DEĞİŞİR 2013 DE:laughing: :laughing: :laughing:
AAAAAAAAAAAAAAAAAA Burağin doğum günümü İyki doğdun buraaaaakkk Sağlik mutluluk ve bol para peşini birakmasin inşallah
arkadaşlar yarın büyükçekmeceden gelecek kimler var bir yazın orada aracı olmayan arkadaşlarımız var onlara kolaylık sağlamak açısından arabası olan varsa ricam organize ederse çok makbule geçer