Bu arabanın şoförüne her şey denebilirde, ama demiyorum. Eğer trafik polisi olsaydım, bu şoförle uğraşmaz, o sol şeridi tutup hımbıl hımbıl gidenlerin topunuda bir bahanesini bulur trafikten men ederdim.
Serdar abi, işin aslı sol şeridi tutup hımbıl hımbıl gidenlerin de bir suçu yok. Zira iş dönüp dolaşıp yine kanunlarımıza dokunuyor. Hatırlatmak isterim; E5 de hız sınırı 70 km/s Yan yollarda 50 km/s
arkadaşlar okuma 7000 surf kamış aldım 3.90 kamışı açtım avımı sonlandırdıktan sonra kamışı kapatamadım inanılmaz şekilde bi sıkışma oldu.yüzükler sabit değil oynamalı 3.yüzük fena şekilde sıkıştı kapatamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir çözüm uygulayabiliriz sıkışan kamışa ?
bir bez yardımı ile deneyin, eliniz kayıyordur. Eğer olmazsa bezi alt porselene sıkıca sarıp sıkışan porseleni o beze vurarak açın.
Tarabya ve Aşiyan'da buluşan iki grubumuzdan haberler vereyim biraz Aşiyan'da Burak ve Murat abi 4-5 balık alabilmişler,balık seyrek. Bugün ben Tarabya'daydım, Mehmet abi, Emre, Kadir ve Aşiyan'da az balık çıkınca Murat abi ile buluştuk. Sonra Erhan2605'te aramıza katıldı. İstavrit boylar karışık çıkıyordu, rapalaya çok seyrek ve küçük balık gelince bu soğuk havada kamış bile açmadan geri geldim Arkadaşlara yardım ve sohbet ile günü geçirdim. çok soğuk çoook
Merhaba bu gün azda olsa yanınızda kalabildim ama artık bir ayağım tarabyada Ceyhun ilgine ayrıca çok teşekkür ederim sıcak bir ortam var herkes hem balığını tutuyor hemde muhabbetinde Ayrıca bu ortam kalabalık olduğunda nasıl bir arkadaşlık dayanışma çıkar tahmin etmek bile mümkün değil Yavaş yavaş bende tutacam birşeyler rapala ile
Ayık kafa ile bu kadar Asıl araba ile bir kapı avcılar dğer kapı bakırköy.. Tüm trafik canavarlarını kınıyoruz .
Ceyhun siz balıktayken forumda bahsetmiştim. Albastar poseidon kamış aldım. Ne dersin, fikrin varmı. Aslında istanbul 1942 almak için gitmiştim ama ordaki arkadaş tavsiye etti, görüntü itibarıyle de çok daha kaliteli duruyor zaten. Ayrıca ortadan vidalı sistemle ikiye ayrılıyor olmasıda bagaja sığması için süper bir özellik. Kamış biraz ağır ama çok kaliteli duruyor. Yorumunu alabilirsem sevinirim. Eğer olumsuz bir tecrüben varsa kullanmadan değiştirebilirim. http://www.avmarketi.com/asp/product/133636/2810-ALBASTAR-POSEDION-KAMIS-420CM
arkadaşlar sizden bir ricam olacak kullanıp memnun kaldığınız 3 rapalanın markasını ve rengini yazarmısınız
Arkadaşlar yarın sabah 7:00 gibi balığa gitmeyi düşünüyorum. Yer olarak nereyi tavsiye ederseniz aşiyandamı ava başlıyım yoksa direk olarak tarabyayamı gideyim. Bugün gelen raporlarda balığın çok seyrek olduğu yazıyor. Yada gitmesemmi tereddütte kaldım. Ustalar bir akıl verseniz? İstavritler ufakmı çıkıyor bu arada?
Ustam ben Aragon, Oskar ve Pelikan sahtelerden çok memnunum. Renk olarak kırmızı kafalar, sarı sırtlılar, yeşil-turuncu kombinleri tercihim.
Onnik abi, renk kodu: 005 ve a010 http://www.avmarketi.com/asp/product/5276/STRIKE-PRO-EG-063F-SUNI-BALIK-8-5CM# ve Eurofish Aragon 8cm mavi ve yeşil. 4 oldu ama