Tarabya bana uzak kardeşim, malum ordan işe dönücem Ben daha yakın bir yerde ararım kısmetimi. Bi dahakine hepberaber kısmetse.
Şımartmayın beni Eyvallah biraderim. Ama Tarabya bu aralar iyi balık yapıyor sanki, bozmayın keyfinizi. Ayılabilirsem Aşiyan yaparım ben
hepinizin alacağı olsun dün karar verseyidiniz bugün balığa çıkmazdım çidden kollarım bitik halde sigara bile içecek takatim yok
Ama benim işim var saat 12 en geç 1 gibi kaçicam ben yani erken gelin biraz bari görüşmüş olalim. Hem balik kalmaz saat 11 e
Daha ne istiyorsun Onnik ustam, içme sigarayı Lüferi oltada hissetinmi 10 tane bir arada kaldırırsın sen
Cumartesiyi iple çekiyorum ben. 15 gün oluca balığa gitmeyeli. Bu arada bir kaç sahte daha aldım. İnşallah kamış makina beni utandırmaz. Pek uzağa atmayıda beceremıyorum kısmet artık.
hepsini çözeriz.bizim takım 10 numara hele bir kaptanımız var Ceyhun geldiğinde tanıyacak ve de hak vereceksin guruptakilerin hangisini sayayım hepsi candan samimi menfaatsiz dostluk bundan önemli ne kaldıki bu dönemde
Hüseyin bey, bizde mera, takım, teknik saklamak yok, sadece paylaşmak var. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda. Her şeyi öğrendiniz balık tutamıyorsunuz, merak etmeyin tutabildiğimiz kadar balığıda paylaşırız görüşmek üzere. teşekkürler Onnik abi
Alperim atarken kopartan,dibe taktıran,klipsi açık unutan çok gördümde senin gibi misinayı makinaya bağlamadan sarıp dibi bulayım deyip takım taklavatı komple bırakan ilk kez görüyorum ve o suratın gözümün önünden gitmiyor.Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün Birde o kaybettiğin rapala yerine sana 3 tane birden ganimet getirmedikmi daha ne yapalım birader Yarın sabah için rastgele kardeşim.
Sağolun beyler, çok teşekkür ederim. inanın hiç buluşamamış olsakta sizlerin sıcak kanlılığını ve yardımseverliğini hissediyorum. Zaten özelden de sorularımı cevaplamanızdan belli.
Ceyhun yarın bende geliyorum bu sefer katılım daha çok olucak sanırım, ancak Burak sabah aşina geçicek sanırım kaptan Emrede oraya gidecekmiş bende aşiyana bi uğrarım Burak işe gittikten sonra bizde Emreyle gelicez Tarabyaya..
Bu gün makina iyice dağıldı. Yarın masraf günü olacak sanırım. Gidecek güzel paracıklarım. Bu gün yaşlı bir amcamız vardı tarabya da , en az 75 lik. Yaptığı her 3 atıştan birinde takım koptu , birinde herkese taktı çaparisini , diğerinde boş çekti küfrede küfrede Ama her defasında gitti takım çantasına yenisini bağladı üşenmeden , hemde 1-2 saat içinde belki 20 kere. İki takım kaybedince sinir sistemi bozulan bizlere çok iyi bir örnek bence. Kim bilir onun yaşında biz ne halde olacağız.