üstadlar iyi geceler.size birşey sormak istiyorum gece yemli avı devam etmektemidir ? herkes çünkü at-çek'e dönmüş gibi
Herkes gibi (sende dahil) çıkan palamuta bakıyordu Bu arada ganimet dediği denizden çektiği yaklaşık 3-4 kiloluk dip otlarına takılan 5-6 rapala ve 3-4 adet 175 gr lık kurşun ... tamamını elle çekti, ben olsam çeker kendi takımımı kopartırdım o yorgunlukla.
sanırım bahsettiğin gündüz üstad.ben anadolu yakasında gece düşünüyorum demek ki hala şansım var o zaman
http://www.avmarketi.com/asp/product/133636/2810-ALBASTAR-POSEDION-KAMIS-420CM Selam arkadaşlar. Dünkü yeni takım muhabbetlerimizin ardından kamışla işe başladım. Forumda fiyat standardında çok önerilen Albastar istanbul almaya gittim aslında... Ancak oradaki arkadaş aklıma girdi ve linkte ki Albastar Poseidon almama sebeb oldu. Fiyatı 200 tl civarındaymış ama kampanyada ve 110 tl ye aldım. Vidalı sistemle 2 parçaya ayrılarak en büyük problemim olan bagaja sığma sorununu ortadan kaldırmama neden olmuş oldu. Kamış biraz ağır sanki ama çok sağlam duruyor ve kapalı boyu inanılmaz. Ayrıca halkalarıda nasıl diyorsunuz bilmiyorumda kaplamalı cinsten. Kullanan varsa ya da bilgisi olan yorumlarsa sevinirim. Olumsuz bir tepki alırsam kullanmadan iade edebilirim. Şimdiden teşekkürler.
Poseidon eski bir kamış , çok parçalı . Forumda ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaş konuşunca , ve bir çok arkadaşta gidip o kamışı alınca hatta almasa bile gidip sorunca ellerinde kalan kamışları satmaya çalışıyorlar bence. poseidonu kullanmadım . ama istanbul serisinin ilk örneği olan lion hala elimde ve taş gibi. O kadar iyi çıktı ki kamış pahalı ürünleri satamadılar ve lion u göl kamışlarına verdiler isim olarak. sonrada istanbul geldi . zira bir çok marka boğaz şartları için kamış üretmeye başladı bu ara. Geç uyandılar ama darısı makinacıların başına.
Kapalı boyu 100-102 cm civarında, tam ölçmedim. Atarı 100-200. Bundan birkaç yyıl önce kapalı boyu kısa kamış tavsiyesi ile ilgili açtığım bir konuda kendini surf e adamış Ersan abimiz bu kamışı tavsiye etmişti ısrarla. Kısıktaki arkadaş bu kamışı ısrar edince aklıma Ersan abinin de yazdıkları geldi ve bunda karar kıldım.
Güle güle kullan . yüzüklerde ve fincanlarda sorun yaşarsan sıkıntı olur onun haricinde alba nın kamışları fena çıkmıyor.
Abi yüzük fincan kısmı çok kaliteli duruyor. İlk organizasyonda beraberde deneriz. Ben çok beğendim, dediğim gibi tek dezavantajı biraz ağır olması diye düşünüyorum. Bakalım Ceyhun ne diyecek idk
Ben istanbul alıcam ryobi makine ile , konuyu ben başlatmıştım zaten . Bu paraya hazırlanabilecek bu kalitede bir takım yok. 10 bilyalı 45 lb yani 23 kilo draglı makina dağıldı boğazda. O yüzden işini görenlerin en ucuzu iyidir.
Ses yapan yeri sadece kapama telindeki bilya , oda çok zorlarsan. Sorun çıkartırsa 5 tl ye skf rulman takarsın onun yerine ömür boyu yağ gibi kayar
Daha iyi ya. Yanında MP3 taşıman gerkemez, yurttan sesler korosu eşliğinde balığını tutarsın. Şaka bir yan, biraz yağ genellikle o sesleri kafi gelir. Abu garcia'nın kalite makine yağları satılıyordu Kısık'ta, bir göz atın yolunuz düşerse.
arkadaşlar okuma 7000 surf kamış aldım 3.90 kamışı açtım avımı sonlandırdıktan sonra kamışı kapatamadım inanılmaz şekilde bi sıkışma oldu.yüzükler sabit değil oynamalı 3.yüzük fena şekilde sıkıştı kapatamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir çözüm uygulayabiliriz sıkışan kamışa ?
hüseyin makinenin ses yapması zamanında yapılmayan bakımlardandır bence ryobi 8000 vi bana göre çok güzel bir makine yılda 1 de olsa içine kırmızı gres yağını bastınmı ne ses duyarsın ne bişey. ama diğer arkadaşlarında tavsiyelerini alarak karar ver tavsiyeleri not al, sonra git makineleri yerinde inceleyerek kafana yatanı al.