Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. onur72

onur72 Onur

Favori Kamış:
    ALBASTAR 1942 İSTANBUL KAMIŞ 420CM
    Favori Makine:
    avenger av 65a
    üstadlar iyi geceler.size birşey sormak istiyorum gece yemli avı devam etmektemidir ? herkes çünkü at-çek'e dönmüş gibi :)

2. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Herkes gibi (sende dahil) çıkan palamuta bakıyordu :)

Bu arada ganimet dediği
    denizden çektiği yaklaşık 3-4 kiloluk dip otlarına takılan 5-6 rapala ve 3-4 adet 175 gr lık kurşun ... tamamını elle çekti, ben olsam çeker kendi takımımı kopartırdım o yorgunlukla.

3. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Çok nadir olmakla birlikte yemli ile balık alanlar vardı bu gün yanımızda

4. onur72

onur72 Onur

Favori Kamış:
    ALBASTAR 1942 İSTANBUL KAMIŞ 420CM
    Favori Makine:
    avenger av 65a
    sanırım bahsettiğin gündüz üstad.ben anadolu yakasında gece düşünüyorum demek ki hala şansım var o zaman :)

5. volkanca

volkanca Volkan

http://www.avmarketi.com/asp/product/133636/2810-ALBASTAR-POSEDION-KAMIS-420CM

Selam arkadaşlar. Dünkü yeni takım muhabbetlerimizin ardından kamışla işe başladım. Forumda fiyat standardında çok önerilen Albastar istanbul almaya gittim aslında... Ancak oradaki arkadaş aklıma girdi ve linkte ki Albastar Poseidon almama sebeb oldu. Fiyatı 200 tl civarındaymış ama kampanyada ve 110 tl ye aldım. Vidalı sistemle 2 parçaya ayrılarak en büyük problemim olan bagaja sığma sorununu ortadan kaldırmama neden olmuş oldu. Kamış biraz ağır sanki ama çok sağlam duruyor ve kapalı boyu inanılmaz. Ayrıca halkalarıda nasıl diyorsunuz bilmiyorumda kaplamalı cinsten. Kullanan varsa ya da bilgisi olan yorumlarsa sevinirim. Olumsuz bir tepki alırsam kullanmadan iade edebilirim. Şimdiden teşekkürler.

6. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Hangi mağazalarından aldın ? Bunu yazarsan neden onu sana sattıklarını söyleyebilirim.

7. volkanca

volkanca Volkan

istoç kısık

8. Karatash

Karatash Hüseyin

Favori Kamış:
    Albastar poseidon 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000
    Hayırlı olsun, kapalı boyu kaç?
    iki parçaya ayrıldığınd aparçalar kaç cm oluyor?
    Atarı kaç gr?

9. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Poseidon eski bir kamış , çok parçalı . Forumda ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaş konuşunca , ve bir çok arkadaşta gidip o kamışı alınca hatta almasa bile gidip sorunca ellerinde kalan kamışları satmaya çalışıyorlar bence.
    poseidonu kullanmadım . ama istanbul serisinin ilk örneği olan lion hala elimde ve taş gibi. O kadar iyi çıktı ki kamış pahalı ürünleri satamadılar ve lion u göl kamışlarına verdiler isim olarak. sonrada istanbul geldi . zira bir çok marka boğaz şartları için kamış üretmeye başladı bu ara. Geç uyandılar ama darısı makinacıların başına.

10. volkanca

volkanca Volkan

Kapalı boyu 100-102 cm civarında, tam ölçmedim. Atarı 100-200. Bundan birkaç yyıl önce kapalı boyu kısa kamış tavsiyesi ile ilgili açtığım bir konuda kendini surf e adamış Ersan abimiz bu kamışı tavsiye etmişti ısrarla. Kısıktaki arkadaş bu kamışı ısrar edince aklıma Ersan abinin de yazdıkları geldi ve bunda karar kıldım.

11. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Güle güle kullan . yüzüklerde ve fincanlarda sorun yaşarsan sıkıntı olur onun haricinde alba nın kamışları fena çıkmıyor.

12. volkanca

volkanca Volkan

Abi yüzük fincan kısmı çok kaliteli duruyor. İlk organizasyonda beraberde deneriz. Ben çok beğendim, dediğim gibi tek dezavantajı biraz ağır olması diye düşünüyorum. Bakalım Ceyhun ne diyecek idk

13. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Ben istanbul alıcam ryobi makine ile , konuyu ben başlatmıştım zaten . Bu paraya hazırlanabilecek bu kalitede bir takım yok. 10 bilyalı 45 lb yani 23 kilo draglı makina dağıldı boğazda. O yüzden işini görenlerin en ucuzu iyidir. :)

14. Karatash

Karatash Hüseyin

Favori Kamış:
    Albastar poseidon 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000
    Okan hocam,

ryobi ecusima içindeçok ses yapıyor diyorlar. O ayada başka bi alternatif varmı ?

15. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ses yapan yeri sadece kapama telindeki bilya , oda çok zorlarsan.
    Sorun çıkartırsa 5 tl ye skf rulman takarsın onun yerine ömür boyu yağ gibi kayar :)

16. Karatash

Karatash Hüseyin

Favori Kamış:
    Albastar poseidon 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000
    Sen nerden alıcaksın peşin mi alıcaksın bir mesajlassakmı özelden :)

17. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Daha iyi ya. Yanında MP3 taşıman gerkemez, yurttan sesler korosu eşliğinde balığını tutarsın.

Şaka bir yan, biraz yağ genellikle o sesleri kafi gelir. Abu garcia'nın kalite makine yağları satılıyordu Kısık'ta, bir göz atın yolunuz düşerse.

18. sedat_ist

sedat_ist sedat

Favori Kamış:
    okuma 7000
    Favori Makine:
    okuma(takashıma)
    En İyi Avı:
    Lüfer
    arkadaşlar okuma 7000 surf kamış aldım 3.90 kamışı açtım avımı sonlandırdıktan sonra kamışı kapatamadım inanılmaz şekilde bi sıkışma oldu.yüzükler sabit değil oynamalı 3.yüzük fena şekilde sıkıştı kapatamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir çözüm uygulayabiliriz sıkışan kamışa ?

19. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
  20. Security

Security refik

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 8000 vi
    En İyi Avı:
    turna 65 cm.
    hüseyin makinenin ses yapması zamanında yapılmayan bakımlardandır bence
    ryobi 8000 vi bana göre çok güzel bir makine yılda 1 de olsa içine kırmızı gres yağını bastınmı ne ses duyarsın ne bişey.

ama diğer arkadaşlarında tavsiyelerini alarak karar ver tavsiyeleri not al, sonra git makineleri yerinde inceleyerek kafana yatanı al.