Burak kardeşim.. yeni yaşın kutLu oLsun, AiLen ve sevdikLerinLe uzun ve sağLıkLı ömür diLiyorum.. SaLdığın her yavru büyüyüp kocamaan oLup seni ziyaret etsin inşaLLah umarım vefaLı çıkarLar hoşçakaL
Burak, doğum günün kutlu olsun. Tam da 2013 e girerken yeni yılla birlikte tüm güzellikler senin olsun.
Burak dogum günün kutlu olsun... Birde balık raporu vereyim boğaza öyle büyük bir istavrit sürüsü girdiki sabah fenerde tekneler balıkları bedava verdiler...herkese rastgele.
Dostlar lütfen kusuruma bakmayın, kalabalık etmemek için tek tek cevap yazmıyorum. İlginize çok çok teşekkür ederim, hergün daha güzel günleriniz olsun inşallah. Hep beraber nice keyifli avlara
kardeşim geç bu ayakları. öyle kuru kuruya olmaz boğazımda zaten çok kuru öğleden sonra gelceğim ona göre ıslatmak için hazırlığını yap . doğum günün kutlu olsun yine gitti bir yılın
Sen iste Kenan'ım yarın gel de gerisi kolay Bana da uyar Zaten hala anasonluyum. Herkese uyuyorsa organize olalım. En kötü ihtimal gene tavuk sucuk tutarız
vallahi müdür banada uyar. salatalık ekmek çerez benden ceyhun bir el atsana şuraya yarın hakikaten güzel bir organizasyon yapalım
Burak yaş günü hediyesi olarak sana karanfil almıştık ama, soğuktan bir hal olmuş. Yerien bri lüfer takımı versek olur mu? Doğum günün kutlu olsun. Ayarlamaya çalışıyorum, yarın gelebilirsem, hediyeni birlikte yaparız iki gözüm.
Özel konuşma kalmadı be hemen internete düşüyor konuşmalar :laughing: Yarın mangal güzel olur. hava soğuk başka seçeneğimiz yok zaten, donarız Tarabya'da sabah buluşalım, biraz olta sallayalım, alışverişe gideriz arada, öğlen mangalı yakarız. :thumb: