sımdıden onun planlarını yapıyorum fırsat yaratmak ıcın yarın aksam ... ertesı sabah zıl zurna olucagımı dusunerekten fasıl sonrası yarın aksam suyunda 15 17 arası deneyecem ınsallah... levrek gelsın hepsı senın olsun...
Sabah gelirken yolunun üstünde oduncu , kömürcü görenler es geçmesin. Bide teneke lazım olacak bize peynir tenekesi gibi.
Onnik abi, telefonu olmayan beylikdüzülü benim sanırım Ben seni arıcaktım unuttum abi kusura bakma. Ben okan ve Alper ile geliyorum.
bugün tarabyada yaptığımz org.süperdi şimdi eve geldim katılan tüm dostlara çok teşekkür ederim kendi adıma. kaptanımız Ceyhun daha detaylı yazar umarım balık bahane mangal ve sohbet şahane
06:30'da Tarabya'ya indim, Okan abi daha da erkenci davranmış orada beni bekliyor ve hemen arkasından Onnik abi, Murat abi ve Serdar abi geldi. Buluşma saati yaklaştıkça ekip tamamlandı, Mehmet abi hasta hasta gelmiş ama yanımızda olması herkesi çok mutlu etti Sabahın ilk ışıklarıyla rapalarımızı açıklara gönderdik, biraz seyrekti balık ama benim sahte iyi çalıştı 12 atış sadece 3 boş sonra birden kesildi balık ve günün geri kalanını mangal ve sohbet ile geçirdik. Bu kadar dost/kardeş bir arada olunca sohbetlere doyum olmadı. :thumb: Resimler Burak'ta
Tebrikler Ceyhun, yine güzel, keyifli bir organizasyona imza atmışsınız, tüm ekibi kutlarım. Dostluklarınız, muhabbetleriniz ve avlarınız daim olsun, rastgele
Bir gün sizlerlede tanışıp hep birlikte avlanmak isteriz.Artık sizin tarafta mı olur yoksa bu tarafta mı olur kısmet Sanırım o gün tüm boğazı kapatırız artık
Aslında hepimiz filinta gibiyiz Ama hem hava soğuk kat kat giyindik hem de Okan Abi'nin mangal becerisi bizi böyle gösteriyor Uploaded with ImageShack.us
Katılan ve tanıştığım herkese sıcakkanlılığı için teşekkürler.Bundan sonra benden çekeceğiniz var.Herşeyi sorarım artık ustalarıma...
Va y arkadaş ben bu kadroyu bugün arabanın yanına giderken gördüm,ama buluşma başka merada değlmiydi enteresannnnnnhihi
Toplanma 8 de diyince bende haliyle park yeri bulmak adına karga mokunu yemeden geldim kalendere hihi dün bahsedilen yeri bilmediğim için bende kalenderde ordu evine gelmeden yerleştim oraya 11 gibide döndüm yanımda gelen olmadığı için takım taşımak zor geldi,yoksa bulurdum sizi
ben bugun buluşmayı kaçırdım ama yapıcak bişey yok kısmet değilmiş çok güzel buluşma olmuş belli tek resimden bile yarın sabah balıkta olucam varmı balığa çıkacak olan varsa hangi mera ??
Çok tehlikeli bir kadro! Bu kadronun olta attiği yerden yanlişlikla geçen bir baliğin şansi olamaz sanirim Ben geç geldim biraz dağilmişti takim ama sağlik olsun bi dahaki hafta içi organizasyonlarinda görüşmek üzre...
Bu resimden 2 saniye sonra yeni bir resim çekecektin , ama malesef o anda ben pişenleri açınca ; herkes at - çeke başlamıştı ortalık toz duman Bu arada daha yeni kalktım 14 saat deliksiz