DÜN BEN DE 2 TANE RAPALA BIRAKTIM ABİ. ORADA BİR ENAYİLİK VAR AMA ÇÖZEMEDİM BAZEN HİÇBİRŞEY YOK BAZEN HER ATTIĞIN TAKILIYOR. AKINTIDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU İLİŞKİN TEZİN MANTIKLI. BU ARADA DÜN TOPLAMDA 4 KERE TAKILDIM. 2 Sİ KOPTU, 2 SEFER SÖKE SÖKE ÇEKTİM RAPALAYI. GELDİĞİNDE AĞ PARÇASI YADA CUVAL PARÇASI GİBİ BİRŞEYLER GELDİ. KASTEN OLMASADA AKINTI NEDENİYLE ORADA BİR BİRİKİM VAR BELLİ Kİ.
Az once ugradim onnik abinin yanina, 10 dk sohbetledik. Gidecek arkadaslar icin sunu soyleyim balik kesmis durumda. Ama sabahtan iyi balik almislar
Burağim 5cm lik oscarlar 1.50 lira sen bulamazsan söle ben sana alirim kaç tane istersen en işe yarayan iki modelini Ki biliosun millet yozurilerle boş çekerken ben balik aliiodum oscarlarla he tabi burda birazda ustalik ortaya çikio ama onu yansitmamaya ukalalik yapmamaya çalişiyorum ben
aşiyana bu sene ilk defa ava gittim ilk 7 atişimin 6 sinda balik aldim sonra bi kere taktim ve o gün toplamda 3 takim idam ettim ama yeri çözdüm sonraki gidişlerimde patlatmak dişinda hiç rapala kaybetmedim. Birlikte gidersek size bana göre yapilmasi gereken tarzi gösterebilirim sanirim kimse kolay kolay takmaz o zaman ne kadar akinti olsada. Zati balik çok olduğunda abanip uzağa atmaya gerek yok ve konsantre bi şekilde dikkatle takip edin kurşun dibe oturduğu anda bi tasma vurun ve çekmeye başlayin hoş akintida nasi anlicaz diceksiniz ama anlaşiliyor arkadaşlar tam sol atişlarda kurşunun oturduğu an anlaşilabiliyor
TARİF EDERSEN SEVİNİRİM EMRE SAĞOLASIN. BU ARADA BİZİM GRUP SAYFASI OLDUĞU İÇİN YAZIYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN. BİR ARKADAŞIM ELİNDEKİ TAKIMLARDAN BİRİNİ ELDEN ÇIKARIYORMUŞ BİR ADET RAW II (200TL.) BİR ADETTE LİNAEFFE SURF MİLL (130 TL.) İHTİYACI OLAN VARSA NUMARASINI VERİRİM YA DA YARDIMCI OLURUM. RAW II NİN ÇOK TEMİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA SANIRIM KAMIŞ O DERECE İYİ DURUMDA DEĞİL. BENİM ŞAHSİ FİKRİM KAMIŞI DAHA UCUZA ALABİLİRİZ.
Gece gideceğimiz yerde kamışın önemi olmayacak sabah alırız kamışı diye düşündüm. Yok ama ben Poseidon suz 1 dakika bile yaşayamam diyorsan sen bu gün al
Ondan değil de abi hani yarın sabah boğazda deneyelim diye diyorum. Zaten hava durumuna bakılırsa yarın sabahtan sonra balığın kulağına kar suyu kaçacak gibi görünüyor. O zaman da kamışa hiç gerek kalmayacak...
Emrecim şartlar aynı değil. Geçen hafta sarıkanatları lüferleri çekerken de beni denize atıyolardı nerdeyse biliyorsun Sabah gün ağarırken sarı sırtlılar pelikan ve aragon mükemmel iş yapıyor, bluefish 3e1 çekerken, aragon 1e1 çekiyor
Ceyhun'um ben son 1 aydır haftada en az 2 kere aşiyana gidiyorum. Sen o gittiğinde şanlıydın heralde İlk gittiğimde ben de hiç rapala bırakmadım. Sonra kovayı doldurduğum haftasonunu da biliyorsun... Geçen hafta bir gün daha böyle olmuştu, suda bişey var çok garip bir akıntı oluyor zaman zaman. Ayrıca rapala bedenlerim herzaman fotoblok üzerine sarılı hazırdır bilirsin... Bu arada, Onnik usta bugün denizden halıflex çekti, ben torik yakaladı sandım Artık dibi sen düşün, perde, halıflex, otomobil lastiği ne ararsan Aşiyanda Neyse olmuşla ölmüşe çare yok, gittim yeni sahtelerimi aldım savaşa devam
Bluefishmi o neki rapalami o Ben anlamam oscardan başka rapaladan ayrica bluefish 10da 1 çekerken ben her atişimda çekiyorum
SENİN YO-ZURİLERE LAF EDEN TAŞ OLSUN ABİ MEHMET ABİ BU ARADA SENİN SPEEDMASTER BENİ KÖTÜ KÖTÜ DÜŞÜNDÜRMEYE BAŞLADI. KAŞINIYORUM YİNE YERSİZ YERE
Volkan cumartesi organizasyona gelseydin seni daha çok kaşındıracak makinalarıda görürürdün. Spedmaster senin gibi iyi atıcılar için özellikle rapalada biçilmiş kaftan.
Yozuriye karşi saygim ve sevgim sonsuzdur memet abi onlari çok seviyorum ama denize atmaya kiyamiyorum el vermio içim onlari 150 gr kurşun arkasinda denize sallayamiyorum
Denize atmayıp ne yapalım. Büfeye shimanoların yanınamı koyalım? Esasında haklısın.Hele 1 liralık sahtelerin balığı aldığını görünce...