Benim Trabyada kullandığım makinaların hepsine 6 lb 0.25 mono yo zuri misina sarılı.Ön tarafına Ceyhun şok yapıyor.Gayet rahat. Ne kadar ince misine o kadar iyi.
Biz bu aralar Tarabya İngiliz Konsolosluğu önüne ve Aşiyan fenerin sağ tarafına sık sık gidiyoruz. İki yer de sahte ile gayet iyi sonuç veriyor. 4. Leventten Tarabyaya gelmek için hangi otobüs bilmiyorum ama direk minibüs var. Minibüsten Tarabya merkezde iniyorsun ve Tarabya oteli tarafına yürüyorsun, ordan da sarıyer yönüne doğru ilerlemeye devam ettiğinde Üniversite durağını biraz geçince (koyun bitimi, burunda) ilk oltacının hemen ordayız Aşiyana gidişi çözersin sanırım.
6 lb 0.10" yani 3 kilo 0,25 misine. 8000 yarda bir makara almiştım Burak'ın makinasında 10 lb spiderwire ip vardı. Zannedersem Ceyhun da 10 lb ip kullanıyor.
Eyvallah Burak abi, sağolasın. İlk avda ordayım inşallah Okan abi, size de şimdiden iyi avlar. İnşallah lüferleri, sarıkanatları koyarsınız kovaya.
Sami bu sayfayı takip edersen ne zaman nerede toplandığımızı takip edebilirsin. İlk organizasyonda görüşmek üzere Bu arada sınavda başarılar...
Mehmet abi şu konuştuğunuz konu ipmi monofilament misinami nasi bişi o hiç bi bilgimiz yok onun hakkinda eğer iyi bişise bende almak isterim
Ebayda verdiğim link rapalanın braid misinesi. yumuşak bir misine.Ceyhun kullanıyor.Yorumlarını alabilirsiniz.
Ahh be canım kardeşim bu bana yapılır mı, bu saatte mi söylenir Sabah 5 buçukta kalktım ayrıca yarın epey bir işim var Gelmem imkansız gibi bişey. Bi de yarın sabah epey yağmurlu gösteriyor accuweather, ben mi yanılıyorum???
Mehmet abim kullan dedin kullandım üstüne üstlük çok da memnun kaldım 0.21'e denk geliyor galiba, en azından kutuda bi yerde parantez içinde öyle yazıyor
ben güvenmiyorum artik o siteye yağmur olabilirde olmayabilirde kismet artik bakalim teklif var israr yok burağim sen zorlama kendini yat dinlen başka zaman takiliriz gece rapala yapariz olmadi