beden hazirlariz ben sabah suyunda zorlanmaim die 3 tane hazirladim patlatana veririm birini malzeme var sıkıntı yok şuanda
Okan ve Emre Aşiyan'dalar, sabah fena değilmiş ama şimdi seyrelmiş. Balıklar ince diyorlar. Belki birazdan Tarabya'ya gideriz dediler...
Bakalım abi yılbasında buyuk ikramiye bana çıkarsa ondan sonra her gun balıktayım, sabrediyorum 10 gün kaldı Cumartesi gidiyor muyuz rapalaya reeling ?
Okuma Trio 65A almayı düşünüyorum. Taksitle almayı düşünüyorum. Cengiz deki fiyatını bilen varmı? Taksit yapıyorlar mı?
Yavuz'um sen nerelerdesin, hiç sesin soluğun çıkmıyor... Özlettin Balık seyrek ama herzamanki gibi keyifli
Bende seni özLedim babacan.. buraLardayım pek zaman buLamıyorum bu ara baLıkta ince oLunca maLum... görüscez en yakın zamanda mera'Larda inşaLLah
Serdar abi, selamlar. Bende Ryobi Oasys 6000 aldım geçen hafta spottan.Ecusima alcaktım ama bakarken biri bakabilirmiyim dedi aldı gitti.Oda sonuncuymuş Kısmet değilmiş.Sence bu makine iş görürmü boğazda. Gerçi ordan biri makine için; normalde drag 14kg.O kadar ağırlıkta balığı rahat rahat çekersin,ama boğazda devamlı 150gr atınca,akıntıyla beraber 500gr haline geliyor,Onuda devamlı cekince dislileri patlatırsın falan demişti.Katılırmısın ? Kullanan başka arkadaşlarda varsa sevinirim.Oasys olmasına gerek yok.Ryobi kalitesini test edenlerinde fikrini almak isterim.
Bir resimLeseydin be abicim.. 2 kezdir kırıyorsun baLığı tüm tez'Leri çürütüyorsun resimLede akLımızda soru işareti kaLmasın Lütfen