Evet ocakbaşi organizasyonuna gelmek isteyen arkadaşlarim parmak kaldirsin Ortalama 65 75 tl arasi olucaktir sinirsiz eşlerini getirmek isteyen olursa ona göre bi planda yapabiliriz.. Zira bizimkisi dimbirti yapio ama sıkıntı yok
Bana farketmez ama biz orda makine takım muhabbetine girince sıkıntıdan patlarlar Emrem mümkünse sigara içileybıl bi yer olsa 10 numero 5 yıldız olur
Sinirsiz paçanga böreği olsun bizim ocakbaşinda valla canım çekti ama sabah kahvaltida paçanga varrrr
Ciğer, madalyon ve kuzu şiş olsun, közde patlıcan bol sarımsaklı olsun bi de cacık olsun. Uffff bea fenalaştım bu saatte Ceyhun için de sucuk olsun
sabah 6.30 da başlıyan maceramız bir el dahi olta atamadan sonlandı .boğaz suyu rengi yeşil ve felaket bulanık kıyıdaki taşlar bile gözükmüyor gerçi Aret ve Burak birazdan daha detaylı yazarlar
soğuk o kadar sorun olmadı eriyen karın suyu denizi yeşil ve çok bulanık bir hale getirmis aşiyanda ben Aret -Burak başka birkaç kişi daha vardı su o kadar bulanık ki sığ olan yerlerin dibi bile gözükmüyordu 06.30 -08.30 a kadar takıldık ben oltamı bile açmadım su çok fena akıyordu atanlar vardı sonuç 0
Onnik abinin dediği gibi olta bile atmadık, suyun rengi yemyeşil kıyıdan bile 10 cm. aşağısı gözükmüyor. Haftasonu balığa gidenler boşa gider bu su bir haftada temizlenmez. Sarıyer ve Beykoz taraflarına çok fazla kar yağmış, oralar hala bembeyaz.
Tüm servetini ebay'e kaptırmayaydın iyiydi, daha ocakbaşına gidicez Sabah 6:30'da Afşin ile birlikte Aşiyan'a geldik, biraz sonra da Volkan geldi. Bi ara 200gr denesem mi diye düşündüm ama o da kesmezdi sanki. Saat 9a kadar oradaydık ama nafile. Tarabya yoluna düştük. Emîrgan kalender istinye hepsi boştu. Olta atanlar tek tük. Tarabya da ise bi biz vardık. Oradan da sonuç alamadık. Bu arada Aşiyan ile Tarabya arasında ciddi iklim farkı vardı, Tarabya müthiş soğuktu. Bence yağmur yağmadan bu su düzelmez, inşallah bugün yağar da yarın sabaha düzelir
Karlar tamamen erimeden su zor düzelir Balık bastı gitti marmara nın derinliklerine, yeni göçebeler gelmezse Tarabya Vadisi Operasyonu bitmiştir