Burak ne organizasyonu bugün yine markete gittim olmayan ekmeğin peşine :laughing: Arabaya bakim dedim 20-25cm kar içinde. 3-5 araba uğraşıyordu karın içinde buz her taraf. Belediye sağolsun yolları açmış ama tuzlama yapmamış idk minibüs otobüs bile gelmiyor buraya kardan düşün. Bizim buralar böyle ama eminimki İstanbul'un hiç bir yerinde böyle kar yoktur. foruma koyduğum resimler aynen geçerli hiç bir erime belirtisi yok.
Tahmin edebiliyorum Ceyhun oraları. Bugün Aşiyan'dan Tarabya'ya geldiğimizde iklim değişti resmen En az 3-5 derece oynamıştır. Dönüşte Hacıosman'a doğru çıkarken heryer bembeyazdı Bizim Aşiyan kuruydu bugün, bırak kar görmeyi nem görmedik Ama salıya düzelirse... O zaman bi sabah suyu yapalım beraber, özledik naapalım
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: 3:0 olduyala
Canlı dişli avı raporu olamayınca, odak kayması oluyor tabi Bi de bu cimbomlular biz yenilince çok mutlu oluyorlar, dostlarıyla da paylaşıyorlar işte yapacak bişey yok