Benim aklım karıştı, Bildiğimiz istavrit çaparisinin altına kursundan sonra bu 3 lu mantarlı takım mı baglanıyor? Bu resimdeki gibi bişey mi ? Peki o zaman istavrit çaparisinin bedeni kaçlık misinadan olmalı ? mantarlı takımın bedeni kaçlık misinadan olmalı? atarken karışma mantarlı takımın çapariye dolanma ihtimali yokmu ?
Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar... Ceyhun bahsettiğin takımdan bir tanede bana ayarlarmısın rica etsem, hem sistemi görmüş oluruz hazır numune ile Bizlerde tüm hazırlıkları bitirmek üzereyiz, Allah'tan bir mani olmazsa sabah 06:00 gibi mekanda oluruz inşallah, görüşmek üzere sağlıcakla kalın
Hüseyin Bey, Bu şekilde değil,çapari altına standart bir adet mantarlı takım takılabiliyor. Ama balık o kadar bol ki çapariyi bir kenara atıp bu bağladığım takımı kullanıyorlar. Dip oltası gibi düşünün. 3 köstek ama en son köstek kurşundan daha uzun. Bu arada istavrit çaparisinde yenmiş yarım istavrit garantisi var
Hüseyin , normal istavrit çaparisi , en alttan 4 kösteği kes onun yerine 2 tane hırsızlı takım bağla , en alta gelende mantar olursa iyi olur. Yada son mantarlı kösteği direk kurşuna bağla.
Cevap için teşekkür ederim. Gelmeyi çok istesemde gelemicem iş işleri bakanını ikna edemedim Gelince şu takımı görmeyi çok isterdim. bende yılbaşı sabahı herkes uyurken balığa gitmeyi düşünüyorum bu yüzden.
Bugün hayroladan asiyana kadar balik yoktu. Tek Tuk. İstavritr attık ama 1 tane bile alamadık. 07.00 10.30 arası. Tarabya dalgalı idi. Asiyanda hiç dalga yoktu. Ama rüzgarı idi. Yarında rüzgar 35km gösteriyor ne diyorsunuz ?
Kadir güzelliğini yaparda dönüş sıkıntı ..Bu yaşta o kadar takım taklavatla , 15 yıldan beri ilk kez minibüs beklemek zor
Eyvallah, çayımız bol miktarda olacak, sıkıntı yok:tea: :tea: Yapma be Okan, o küçük olan ihtimali gerçekleştirirsin inşallah
Takım taklavat getirmezsem metrobüs+taksi ile gelirim Allah izin verirse . Ama o durumda balıklardan hakkımı alırım ( 4 kişilik)
Tüm takımlar ve kamışlar yedekli zaten, takım taklavata gerek yok, sen gel yeterki Tutacağın balığın %20'sini bile versen yeterlidir, bak biz daha insaflıyızhihi
Yalannnnnnnn hihi Biz durup dinlenirken bile durmaz kendisi en azimlimizdir bence hatta bence değil tüm grupça