Selamunaleyküm hayırlı geceler Değerli Tarabya Fishing Team dostları yarın ki organizasyonda sizlerede keyifli muhabbetler ve avlar temenni ederim
Bekle bekle ne gelen var nede giden. Gitmiceksen gitmiyorum de be kardeşim bende başimin çaresine bakayim o zaman.
Emre balıkmı yok organizasyona geleceklermi gelmedi Ben ogleden sonra gitmeyi düşünüyorum istavritte durum nedir bilgi verebilecek varmı?
günaydın tarabyadan canlı yayın yokmu çay molalarında birşeyler yazın bizde burda tutmuş gibi olalım.
Valla ben gidemedim ama deniz çok bulanmiş dünkü yağmurdan grupta dağilmiş şuanda sanirim biraz önce burak mesaj atti
günaydın arkadaşlar tarabyadan kısa bir özet geçeyim deniz suyu yemyeşil bulanık bugün balık olacağını hiç sanmıyorum hava çok soğuk ve rüzgarlı bu olumsuzluklara rağmen çok çok güzel bir buluşma gerçekleşti resimler ve detaylı bilgiler birazdan bir kendime geleyim
TFT olarak bugün gerçekleştirdiğimiz organizasyonun değerli konukları Anadolu yakasından dostlarla birlikte toplu bir fotograf... Balık avlamanın 2. planda kaldığı zaten istesek de avlayamayacağımız bir organizasyondu. Ama olsun yeni dostlar kazandık. Kendi adıma herbiriyle tanıştığıma çok çok memnun oldum. Bundan sonra inşallah daha sık bir araya gelebilirz. Uploaded with ImageShack.us
Merhaba arkadaşlar, herkese keyifli pazarlar Balık avı dostları olarak sabah 06:00 mekandaki yerimizi aldık.Bizleri Onnik abi ve Ceyhun karşıladı sağolsunlar. Hava oldukça rüzgarlı ve yağmur çiseliyordu, malesef suyun rengide hiç sevmediğimiz bulanık yeşildi. Hazırlıkları tamamladıktan sonra, kahvaltı faslına geçip, çok keyifli muhabbetler eşliğinde kahvaltımızı yaptık. Tahmin edebileceğiniz gibi hiç balık yoktu, zaten çoğumuz oltaları bile açmaya gerek duymadık. Bizim için her zamanki gibi oldukça keyifli ve güzel bir organizasyon oldu.İşin en güzel yanı sanki birbirini yıllardır tanıyan dostlar gibi, gruplar halinde karışık olarak yapılan çok sıcak sohbet ve muhabbetler oldu.O anlara ait çok güzel enstantaneleride çekmeyi ihmal etmedik.Resimler ilerleyen saatlerde gelmeye başlayacaktır. Bu güzel buluşmaya bizleri davet eden ve tanışmamızı sağlayan başta Ceyhun ve Onnik abi olmak üzere tüm Tarabya fishing team dostlarımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum.Herşey mükemmeldi, bunun rövanşınıda en kısa zamanda bekleriz... Not:Ceyhun genel rapor sizde, artık arşivden mi koyarsın balıkları bilmem ama ev sahibi olarak mecburen raporu koyarsın, bizde bol miktarda foto takviyesi ile destekleriz
İsa ağabey çok teşekkür ederiz. Asıl ev sahipliğini sizler yaptınız. Sizleri Tarabya'da görmek gerçekten büyük bir keyif. Bu bulanık suda güzel dostluklar tuttuğumuza inanıyoruz. Arşivlerde ve buzluklarda balık maşallah çok Arayı açmadan tekrar biraraya gelmek dileğiyle... Uploaded with ImageShack.us
Sevgili Burak, misafirperverliğiniz ve sıcak muhabbetlerinizle bizleri çok mutlu ettiniz, herşey için teşekkürler, iadei ziyaretinizde de bizlerde elimizden geldiğince sizi ağırlamak isteriz ama bu sefer bol balıklı bir buluşma olur inşallah, sağlıcakla hoşçakalın, dostçakalın
İlk gelişim ama yabancılık çekmediğim sıcak bir ortam oldu öncelikle Volkan (komşuymuşuz) daha sonra tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler
Sabah 05:30'da Tarabya'ya indim, hava yağmurlu ve rüzgarlıydı, saat 8de yağmur kesilince ve gün ışıyınca denizin rengi gözüktü ve en sevilmeyen açık yeşil bir deniz karşıladı bizi. Katılan herkesle tanıştığıma memnun oldum, sanki yıllardır beraber avlanıyormuşuz gibiydi ortam. Kahvaltı sonrası denemeler yapsakta balık alamadık. Grup dağıldıktan sonra ben 11:00'e kadar denemeye devam ettim ama bir tek canlı yok. İsa Bey, Bundan sonra biz geliriz siz gelirsiniz, daha sık görüşelim Balık resmi koyamıyoruz bu sefer ama bir dahakine inşallah.
Burak abi selam, bu fotoyu çok merak ediyordum, şahane çıkmış :thumb: Bütün tarabya fishing team ekibine çok teşekkür ederiz
Türk olmak.... 1-) Telefon çaldığında yanına gidip bir kere daha çalmasını beklemek.tir. 2-) Okuduğu kitabın önsözünü atlamaktır 3-) Yemek yediği kaşığı tatlı yemeden önce yalayarak temizlemektir 4-) Yemeğin tadına bakmadan tuz atmaktır 5-) ''Boyalıdır Dokunmayın yazısını gördüğünde parmağıyla kontrol etmektir :laughing: 6-) Bulmacada kadın erkek fark etmeden mankene sakal,kaş,bıyık çizmektir Üst tarafa yazılması gereken 7. maddeyı farketme mektir 9-) Yabancı şarkıları bilmediği halde söylüyormuş gibi davranmaktır 1o-)Napıyosun diye sorulduğunda nasılsın sorulmuş gibi iyi diye cevap vermektir 11-)Google'ye tıklayıp kendini aramaktır :laughing: 12-)Bunları okuyup Harbi Lan diyip ''Hafiften sırıtmaktır'