Merhaba Tarabya Fishing Team Bu gün kü davetinize icabet etmekten son derece mutlu oldum. Bu gün her ne kadar havanın,suyun ve rüzgarın azizliğine uğrasak ta (balıklar bu davete iştirakte bulunmasa da) Balık avı dostları ve Tarabya Fishing Team'in değerli dostları içilen sıcak çaylar eşliğinde sıcak muhabbetlere ve dostlukların pekişmesine vesile oldu. İnşallah nice organizasyonlara diyorum. Hem şahsım hem arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ederim Onnik abi ayrıca bu soğuk iliklerime kadar işlerken keyifli ve sıcak muhabbetin için teşekkür ederim:thumb: Herkese hayırlı akşamlar
Tarabya Fishing Team ın bir üyesi olarak sizlerle tanışmak sohbet etmek inanın beni çok ama çok mutlu etti tüm arkadaşlarım da aynı fikirdeler mazeretlerinden dolayı katılamıyanlar bin pişmanlar bugün forumda bir arkadaşımız bir yazı yazmıştı 'paranın geçmedigi tek ortam bu işte'bugünkü ortam daha iyi anlatılamazdı heplnlze çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.daha nice beraber avlara imza atacağımıza da eminim saygılarımla
Arkadaşlar ben de org. da katkısı olan İsa abi ve Ceyhun olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Hava soğuk ama gönüller de bir o kadar sıcaktı. Bunun yanında balıkta olsa iyiydi reeling ama kısmet birdahaki organizasyona. Herkese selamlar.
üstadlar bu gün kanlıca tarafı suyunrengi hala bulanık canlı namına bir şey yoktu varmı karşı tarafta bir şeyler.
Mutluluk bankasının BALIKAVI şubesinden 2013 [Yeniyıl tarihli] No'lu hesabınıza 365 GÜN DAHA yatırılmıştır. MUTLU bir şekilde SEVDİKLERİNİZLE harcamanız dileğiyle Yeni yılda ,herşeyin gönlünüzce olmasını diler. Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.tefo32
Arkadaşlar bütün herkesin yeni yılını kutlarım 2013 sağlık mutluluk ve bol balık ile geçer Yazmışken rapor veririm Çanakkale merkez Liman'dan sülünez ile çok güzel izmarit alıyorlar bende izliyorum ) Bide heryer gümüş sürüsü çaparıyle tutuyorlar bol bol Dostlar sağlıcakla kalın iyi seneler
Arkadaşlar iyi yıllara. Sağlıklı ve mutlu yıllar sizlerin olsun. Herkesin istediği kamış,makina ve takımlara kavuşması ve bunlarla en iyi avlarını yapması dileği ile
Arkadaşlar 2012 yılının bize verdiği güzelliklerden biri de bu grubun kurulmasıydı. Dostluk ve muhabbetimizin 2013 yılında da artarak sürmesini dilerim.