2013'ün size bol torikli bir kasım getirmesi dileğiyle. Bu senenin torikleri halay çekerek uzaklaşıp gittiler malum, pek bir şey göremedik..
2013 ün gönlünüzde ki tüm güzelliklerle gelmesini temenni ederim. Yarın kimler balığa gidiyor. Beylikdüzü tarafından ben gitmeyi düşünüyorum.
Yeni yılınızın tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı geçmesini dilerim... Selamlar Tarabya Fishing team üyelerine
Yeni yıl da başta sağlık, huzur, ve mutluluk getirmesini dilerim.. Ayrıca bol trofeli, takımı dibe takılmayan, misinası gam yapmayan,yandakinin takımı ile karışıp dolaşmayan, attığını boş çekmeyen, her gittiği avda "resmen at-çek yaptım" tabiri ile avını sonlandırıcak bir yıl geçirmeniz dileği ile.. Mutlu seneler abilerim kardeşlerim..
Tüm Tarabya Fishing Team üyelerine sağlıklı ve bol balıklı bir yıl dilerim.Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun...
Tarabya Fishing Team'in değerli dostları hepinize merhaba 2013 yılının herkese sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini , bereketli avların olduğu bir yıl olmasını dilerim.
iyi seneler arkadaşlar tüm camianın yeni yılını kutlarım başta sağlık olmak üzere bol balıklı seneler diliyorum.
Sevgili dostlar.. 2013 yılı inşallah sizin ve tüm sevdikleriniz için hayırlı, uğurlu ve mutlu bir sene olur.. Bol bereketli ve güzel muhabbetli bir sene geçirmeniz dileğimle..
Yeni yil hepimize sağlik, mutluluk, bol para getirsin inşallah.. İyi seneler balikavi kardeşliği. Bize balik sayesinde sağlam dostluklar katan bu siteyi seviyoruz. Balik bahane Muhabbet şahane.
yeni yılın dünyada barış yurdumda huzur tüm dost ve arkadaşlarıma sağlık mutluluk hayırlı para bol bol balık dilerim tüm güzellikler sizlerin olsun