Emre hayırlı olsun. Kızıldenizde balık yakalayamazsan,hiç bir yerde yakalayamazsın. Sene 1983. o zamanlar ciddede çalışıyorum.Bir tatil günü kornişe(deniz kıyısı) gittik.Bir baktım adamın yanında 15 kg bir balık.Kuzu gibi yatıyor.Olta ile yakalamış. Yemde tavuk göğsü. O Gün gidip ilk kamış ve makinamı aldım.
Allah kolaylık versin kardeşim , zor ve tehlikeli sular. Sağ salim gider gelirsin inşaallah. Resim değil video bekliyoruz. Özellikle jig ile
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Çarşamba 30.01.2013 Saat: 09:00 - 10:00 Yer: Tarabya İngiliz Konsolosluğu Önü Hedef Balık: İstavrit, Sardalya Hava sıcaklığı: 5° Rüzgar: Poyraz 3km Ceyhun 0538 889 81 79
inşallah mehmet abi... gemıde uygun vakıt olan her dakıka olta elımde kanca ve sahteler suda olacak.. hıc suphen olmasın
Emre birde eğer çok büyük balık tutmaya kalkarsan diye (100kg ve üstü) 0,43mm örgü 4 kat ile bağladım bir kaç iğneyi.
Dün tuttuğumuz balıklar demek ordan kaçmışlar Bizde nerden geldi bunlar diyorduk. Şahsen 150 gr lık istavriti satın alıpda yemem.
oturdum 7no iğneye ördek tüyü bağlıyorum, one ya öyle azman istavrit. Sahtemi atsak acama 5cmlik :laughing:
Ben yarın için çapari hazırlıyorum Onnik Abi. Ama muhtemelen işten doğru geleceğim. Siz saat kaça kadar tarabyada olursunuz?