Onnik abi başin saolsun allah geride kalanlara sabir versin. Mekani cennet olsun. Yapabiliceğimiz bir şey varmi abicim..
Dolanırken bunu buldum adam aşmış... http://www.balikavlamavideolari.com/cesitli/tasla-balik-avlanir-mi
Ah Ceyhun ah herkesin bir stresi bir kederi var. gel sen önümüzdeki hafta bu kara bulutları dağıtalım. haftaya perşembe izin istedim. senden bir dileğim var tam organizayon havası. haftaya perşembe yada cuma akşamı çıkıp sivriceye gidelim 2 gün kalalım diyorum patlat bir organizasyonda levrekleri temizleyelim ege den
Onnik abi başin saolsun allah geride kalanlara ailenize tum sevenlerinize sabir versin.Allah buyugumuzun mekanini cennet eylesin...
Ne eziyeti ? 100 metreden ağzında kafası kadar kanca ile çekilen balığa eziyet olmuyormu ? Yada kuyruğundan zıpkınlanan balığa bence en temizi direk nakavt.
şubat 8-9-10 hatta hatta forumdan volex arkadaşımızlada konuşayım hemen yanı başında bulunan dikili bademli çandarlıyada geçelim. ben ordan levrek alınacağına eminim
Mehmet abi'ye de sormak lazım ama 2 araba 8 kişilik kontenjan ile Altınoluk tarafa gidebiliriz. İki tane yazlık var, sığarız herhalde Altınoluk-Sivrice 50dk sürüyor (yaklaşık 40km). Tekne ile de çıkabiliriz, yada Altınoluk Akçay'da denize dökülen dere bol levrek peşine düşeriz.?
Taziye... Herkese hayırlı akşamlar.. Grup sayfasına göz atarken okuyup öğrendim Onnik abinin Babası Hakkın rahmetine kavuşmuş. Rabbim geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin mekanı cennet olur inşaallah Rabbim taksiratını affetsin,Başın sağolsun onnik abi..
Onnik abim başın sağolsun,Cenabu ALLAH mekanını cennet eylesin,Taksiratını affeylesin Yüce Rabbim sabırlar versin