Kaptan Emre Cumartesi hayırlısıyla yolcu. Bugün beraber Üsküdar'a geçtik, BÜYÜK balık alışverişi yaptık resimleri ekler biraz sonra. Kenan senin sahteleri aldım. Üsküdar Alba'da Rapala MaxRap 15cm FAYU bitti, haberiniz olsun, sonuncu Kenan'ın Kenan 4 adet aldım, renkler FAYU, FHB, FMU ve FG 15cm.
Ceyhunnn başimiz belada biliyorsun değilmi Şu mesajimi okuda bi şu derdi bitirelim artik please lütfen v.s
Bence sabahlamayın yani gerek yok çok verimli olabileceğini zannetmiyorum gece yemli avinin. Ama sabahin erken saatlerinde gidip rapala denemesi yapabilirsiniz. Ayrica yaninda çaparide götürmende fayda var dişliler yoksa istavrit tutarsiniz. Ama kraçalari alikoymamak kaydiyla
Sevgili emre Gece yemli değil rapala ve kaşık denemek istiyorum.. Kraçe konusuna gelince kraçe yakalamayı sevmediğim gibi yakalayıp alıkoyanları kovalarıyla birlikte denize atmak geliyor içimden ama hangi birinle uğraşıcaksın denize iade et desen aldığım cevap klasik benim tutmamla denizdeki balıkmı bitecek uyuz oluyorum bu lafı duyduğumda.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Valla gece rapala iş yaparmiiiiii bence zor yani levrek olsa tamam dicem ama gece rapala işi bence zor.. Yani bi iki yerde bi ara iş yapmiş duyumlari aldim ama hiç rastlamadim ve merakta sarmadim pek.. Tutarsaniz haberimiz olsun ama bereketli avlar.
İlgi ve alaka için teşekkürler emre dostum.. Gidersem muhakkak rapor ederim :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle...
Herkese merhaba, Çok özledim sizleri. Bir süredir giremiyordum. Aklım başka yerlerde. Balığa da uzun zamandır çıkmadım. Onnik abim başın sağolsun, babanızın mekanı cennet olsun. Okan hocam yeni işinde başarılar dilerim
Arkadaşlar çinekopta durum nedir. Bugün emirganda rapalayla çinekop alıyorlarmış. Doğrumudur? Sabah erkenden gitsem rapalayla çinekop tutma şansım var mı?
Bu sabah tarabyada istavrit show vardı.yalnız balık tutan çok az kişi vardı. balıkların çoğu limit dahilinde .Biz de boylara dikkat ederek 2,5 kilo balığı kovamıza gönderdik.Biz giderken kıyı biraz hareketlenmişti.fakat yanımızdaki iki kişi küçücük kıraçaları acımadan kovalarına atıyordu biz uyardık fakat aynı şekilde devam ettiler.Lütfen kıraça tutanları görürseniz uyarın dikkate almazlarsa bile şansınızı deneyin abiler ilerdede istavrit görebilmemiz için. SAYGILAR... Onnik amca başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin.