Arkadaşlar merhaba herkese iyi hafta sonları ve bol avlar diliyorum. boğaz avrupa yakası kayda değer dişli raporu varmı malum kanım kaynamaya başladı
Arnavutköy,Bebek,Rumelihisarönü Arnavutköyden rumelihisarönü'ne kadar olan kıyı boyunca dişliye rastlamadım desem yalan olmaz sadece birkişi birkaç adet aldı rapala ile o kadar. Gidecek olan arkadaşların dikkatine... Sabah saat 07:30 dan 12:00 ye kadar kendo ve oscar rapala kullandım 65 ve 75 lik fakat olumlu hiçbir sonuç yok... Sevgi ve saygı dileklerimle
Bugun forumdan arkadasim omer ile sabah 7.30 da tarabyaya vardik. Gittigimizde kadir, can, aret ve birkac arkadasimiz daha oradaydi. Sonradan mehmet abiler, erhan da aramiza katildi. Hava cok guzel ancak istavritler cok kucuktu. Tek tuk. Limit alti cinekop ta denk geliyordu. Kisa bir rapor geceyim dedim. Tabii atcek grubunun haberlerinide merakla bekliyoruz
Bugün kıraçaların dramına şahit olduk. Kıyıdan biz, açıktan yunuslar, tepeden karabataklar, alttan da küçük çinekoplar... 4 taraftan saldırı altındaydılar. Tarabya'da limitüstü balık yoktu maalesef.
Dün gece saat 00:00'da Kenan, Em2e, Kaptan Emre, Fatih ve ben buluşup Saroz yoluna koyulduk. Amacımız levrek meralarını keşfedip, 2-3 günlük güzel bir organizasyon planlamaktı. Tayyar usta ve Uğur bey ile tanıştık (GES ustaları) sağolsunlar bizi avlaklarına götürdüler ve beraber denemeler yaptık. Rüzgar hızı tahmini 50-52km lodos ayakta durmak bile çok güçtü. İlk sahte atışımda küçük bir ispendek alınca iyice heveslendi grup, hemen sonrası tekrar küçük bir ispendek gelince (Fatih aldı) (ikiside geri salınmıştır) herkes sarıldı oltalara, Uğur bey'in raplaya ne geldi anlayamadık ama tüm misinayı aldı gitti ve makinayı dağıttı. Fakat tüm saroz körfezi kıyılarını dolaşmamıza rağmen levrek tutamadan biraz önce geri döndük İstanbul'a. Yine değişik ve güzel bir avlak araştırması oldu. İnşallah güzel yerler ve avlanacak balıkları bulunca sizlerle paylaşacağız.