Gerçi elin yalancısıyım da, hafta sonu bizim burda bir levrek denk gelmiş, karaya alamamış çaylaklar. Ayaklarıyla iterek, çekerek vs. derken zar zor becermişler çıkarmayı. Elbette soru şu: bu yenir mi? İstavritten başka balık bilmeyenlerin oltasına atlayıp maskara olmuş hayvan yani açıkca.
Öncelikle bütün gruba hayırlı bir hafta ve bol balıklı günler diliyorum. Ceyhun kardeşim göstermiş olduğun yakın ilgi ve alakaya gerçekten çok teşekkür ederim.Kafamdaki tüm karmaşaya son verdin sağolasın. Lineaeffe spider kamışı bana bir arkadaş daha önermişti fakat bilgisine güvenmediğim için kale almamıştım ama şimdi cuk oturdu.Hafta sonuna kadar makine ve kamışı almış olurum. Gerçekten yardımın süper oldu sağolasın..:thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
A.S isa paşam hoj geldın beya İstavrit çaparisinde ne işi var isa onu karaya çekecek hangi istavrit çaparisi vardırkihooked :laughing: :laughing:
Ceyhun sabah 9.30 gibi Erol abi tarabyada olurmu hiç çapari bağlıyacak halde değilim yurt dışından gelen misafirim var balığa meraklı onları götüreceğimde
Hoşbulduk pehlivan kardeş, hafta içi müsait olduğunda bir hisar avı yapsak mı İstavrit çaparisi deyip geçme, dolaşan çapariler arasında lüfer ve kefallere az rastlamadık, hatta 30 cmlik tırsi bile tutmuşluğum vardır çapariyle
Cümleten hayırlı akşamlar, Ceyhun güzel keşifler yapmışa benziyorsunuz sizin ekip maşallah bu aralar bol bol avlak tespiti yaptı gördüğüm kadarıyla yakında güzel paşa avlarının raporlarını göreceğimizi umuyorum. Tüm ekibe rastgele!
İsmail senin deniz kenarında tuttuğun balıı ben pc başında hayliyle tutarım zaten, hiç merak etme. Hani böyle laf sokmaya çalışacağına, bir iyi okusaydın da, kendi yorumumu değil, başkasından, ki dedesinin dedesinden beri profesyonel balıkçı olan birinin sözünü aktardığımı hesaba katsan, bu polemiği de başlatmasan iyiydi ama, olmadı işte.
O konuda malumatım yok ama, sanırım sıyırtmaya atlamıştır. Burada istavrit sıyırtma ile tutulur çoğu kere. Ucunda ufak plastik bir kurt, at çek olayı.
Arkadaşlar, Bayağıdır bi organizasyon bi spin macerası arayışı devam ediyordu hatırladığım kadarıyla.Takip ettiyseniz Çanakkale tarafında 2 gündür kabalüfer akını devam ediyor.Bir süre daha devam edecek gibi.Sebebi lodos.Lodos, haftasonuna kadar haftasonuda dahil olmak üzere devam edecek diyor hava raporları. Hem soğuk yememek açısından,hem akıntıyla boğuşmadan, güzel bir at-çek macerası olur gibi geldi. Bir organizasyon düşünürseniz ben hazırım
Evet arkadaşlar, yarın için düzenlenecek bir çanakkale organizasyonu düşünürseniz ben de varım. Gece çıkarız yola sabahın ilk ışıklarına kadar levrek deneriz ardından lüfere döneriz...
ben pazar günü orda deyildim cumarttesi tek balık cıktı onuda ibrahim abi tuttu dedesinin dedesinden balıkcı olan o şahıs caylak demeye hakkı yok kaldıki sende caylak diyerk bilmediğin tanımadığın kişiyi kücümsemeye hakkın yok buarada BİLİYORUM ZATEN PC BAŞINDA İYİBİ AVCI OLDUĞUNU özürdilerim tarapyalı arkadaşlar sayfayı biraz kirlettim polemiği uzatmayacağım
Peki sen onun kastetildiğini nerden biliyorsun ki? Yerini bile bilmediğinden eminim zaten. İbrahim abi olmadığından da eminim hatta. Niye kendi kendine uydurup bana laf sokmaya çalışıyorsun? Ve evet, aynen, senin tuttuğun balığı ben PC başında bile tutarım zaten, şüphen mi vardı?