Bugün Amerika Daiwa'dan gelen parçaları Emblem Pro 6000A makinama taktım. Makina 6 CRBB + 1 RB oldu. Bir kaç kere 150gr ile uzak atış dipten çekerek makinaya yük bindirdim, bugün akıntı da felaketti ama yeni makina almış kadar mutlu etti makinanın performansı. Saltiga Surf performansı kadar olmasa da çok yakın bir performans ile çekiyor. Orada avlanan bir arkadaşa verdim takımı tadına baksın diye, kurşun koptu galiba dedi :laughing: makinada sıfır yük. Ayrıca Mehmet AKÇA abimize teşekkürler.
Bu gün Emre yeni işyerime ziyarete geldi , tabi 20 sekreteri aşıp bana ulaşması biraz zor oldu . Ayaklarına sağlık kardeşim.
evet ya bu ne dedim bi an nereye geldim ben allahtan okan aldi beni meğer dier asansöre binmişim ters tarafta inmişim :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Firma sekreteleri direk geçebilmek için özel telefon hattı ve odama direk asansör yaptırdı Bi masamız, bi sandalyemiz bi bilgisayarımız , eşe dosta verecek çayımız kahvemiz var. Yeter Allaha şükür.
Ceyhun kardeşim bana makina ve kamış önermiştin fakat ben bu makinayı gördüm ve bu makinadan nerde bulurum?? av marketinde kalmamış CORMORAN BIG BEN 7Pi 5000
Abi dün gece geldim. Bu arada nerde abi senin şu home ofis, ilk fırsatta gelip bi nescafe ni içmek isterim...
İsa bu hafta hep görüşme ve randevularla geçicek gibi görünüyor bir fırsat bulursam kesinlikle haber verirrim kaçarız ***.
günaydın arkadaşlar emre en kısa zamanda okanın kahvesini içmeye gidelim okan ALLAH utandırmasın daim olsun inşallah
okan elimden gelen ne varsa başım gözüm üstüne yeni bir iş gerçekten zor bende daha önce ambalaj yapıyodum dergiye geçtim ciddi anlamda zorlanıyor insan birbirimize yardımcı olmak çok değerli. ayrıca kahve içsem bu kadar kıymetli olmazdı teşekkür ederim
Abi ben de tulum çizme almayı düşünüyorum. Siz nerden hangi çizmeyi ne kadara aldınız? Bir de nerede deneyeceksiniz...