İstoç Alba'dan aldık. Gezer marka göğüs tulum çizme 35tl bu ürünün üzerine ceket boyunda yağmurluk 12tl.
Ceyhun daiwanın yeni modellerinden hangisi bize yarar ben 2 ad z 35 spariş verdim arkadaşım orda benden haber bekliyor
Yarın için Tarabya taraflarına gitmeyi planlayan arkadaşlar var mı? Ben yarın sabah tarabyada olmayı planlıyorum da buluşur hem balık tutar hem sobet ederdik. Bu arada yarın için lodos görünüyor ama acaba Aşiyanda akıntının durumu ne olur?
Onnik abi, Ben muhtemelen saat 6 gibi evden(Büyükçekmece'den... ) çıkacağım. Saat 7 gibi boğazda olurum inşallah. Eğer sen önce aşiyan diyorsan, ben de oraya gelim tarabyaya oradan beraber geçeriz. Bu arada yarın için gelmeyi düşünen arkadaşlar meteoroloji sağanak gösteriyor. Gerçi pek güven olmuyor ama yine de yağmurluk getirmeyi ihmal etmeyelim...
sabah 8de aşiyandayıdım bir arkadaşım 5-6 ad sarıkanat aldı rapala ile ordan tarabyaya geçtik ben çapari ile 1 sarıkanat şansa geldi 1 kg kadar da orta boy istavrit aldım yakına atanlar kıraça alıyorlardı çapari takımı beyaz iyne 9 no beyaz organze 10 lu. kurşun 125 gr açıktan gelen balığın boyları gayet iyiyidi
cumartesi de pazar günü de yağmurlu yani önemli olan rüzgar hızı. Şu an pazar daha az gözüküyor. Yarın son hava durumu tahminine göre haftasonu organizasyonunu yapalım. Bugün Tarabya'ya uğradım iyi boyda istavrit çıkıyordu.