savagear adrenalin 0,19mm powerpro super slick 8 0,15mm Rapala core titanium 0,20mm Powerline moss green 10lb 4'ü de kullandığım örgüler
Daiwa tournement 8braid. 0.18 kullaniyorum. Çoh memnunum epeyi örgü kullandimda bu örgü, bu ve digerleri tadinda.
Onnik abi iyi ki hatırlattın powerpro moss green'i yedek kafada unutmuştum ben. Yarın gidip atayım biraz
Amin Sitesinde bile 12+1 bilyalısı varken 14 bilyalısını merak ettim şimdi gündemi hızlı takip ediyorsun valla Zaten bu makarada ip kullanman şart misina saramazsın bende 10 lb olanını sardım yaklaşık 0,15'e denk geliyor, ama 8 lb sararsan daha güzel olacaktır. Artık bundan sonra hangi ip markasını alacaksın sana kalıyor.
rapala core v.s titanium aliyoruz dünyada tek bi yerden tanesi 50 liraya gelio almak isteyen olursa mesaj atsin ceyhunda kullanio nasi die sorun yeni siparişimiz gelicek 15 güne isteyen olursa bana haber versin bir sonraki organizasyonda mutlu mesut en iyi ipi paylaşir kullaniriz.
Dün akşam tarabyadaydim ufakta olsa istavrit çikiyordu ama tabi yarisindan çoğu suya iade Birşeyi farkettim yalniz bizim marti efendiler çözmüşler işi artik insanlardan korkmuyorlar pek fazla insanlarin aralarindan uçuyorlar konuyorlar Ufak diye denize geri attiğimiz baliklara balik havadayken pike yapip suya düştüğü anda zavallilar daha dalamadan sersem olduklari sirada kapiveriyorlar
Kenan Abi, Nereden aldın? Kaç metresi 15 $ ? İstediğimiz metrajda alabiliyor muyuz tek parça olarak? bu üçünü rica ediyorum abi...
Peki abi bu uzunluk boğaz için yeterli olur mu? Zira boğazda dibi bulmaya çalışırken kaç metre salınacağı belli olmuyor... ?