Mehmet abi bildiğim kadarı ile burdakilerin 200 gr.atarlısına denk geliyor. Burda bir arkadaşta var(Sen ismini bilirsin) 200 gr ile çalışmış geçen gidip onunla sohbet ettiğimde söylemişti.
Abi sen naptın ya ) Mehmet abi ebaydan başladım sahte almaya 2. siparişimi 5 dk önce verdim 10 seneye kalmaz Bende çekmece doldurcam ))
Abi eyvallah. Ben biraz daha piyasanın altındayım diyim. Hani max 300-350 şimdilik. İyi derken o kadarcık iyi...
Cengize gelen son parçalı kamışlara bir bak derim orda 2 uçlu olan(160-220 gr atarlı) güzel birşeye banziyor.
Bende senin gibi başladım. Almaya başlayınca duramıyorsun. Benden tavsiye açık arttırma ve lot kovala
Bütçeni biraz daha zorlarsan sana güzel bir italcanna alırız. Bırak okumayı lineafeyi. Kaliteye gel. zaten Ceyhunun yüzünden cengizde kamış kalmadı. Gördüğüm kadarı ile okumanın ve lineafenin üst düzey kamışları italcanna kadar pahalı.
Mehmet abi İtalcannalar çok güzel kamış ama Burak'ın dediği fiyata İtalcanna bulmak zor ben o yüzden dedim, yoksa böyle birşeyde var ben mi bilmiyorum?
Abim benim amacım yedek seti oluşturmak. Şimdi orta karar bi kamış alırsam Emblem'i ona bağlıycam. Şuanki lineaffe kamışa da sağlam ama ucuz bi makine alıcam... 2. set şart abim. Şimdilik plan bu. Sen zorla dersen zorlarım bütçeyi ama zorlamasam daha iyiydi
Biliyorum Mehmet abi, şaka bir yana Burak bütçeyi biraz daha zorlarsa çok güzel bir kamış sahibi olur.
Teleskopik vaziyette hissettim Mehmet Abim Abi benim korkum av marketine gitmek, bi fırdöndü alacam diye gidiyorum, servet bırakıp çıkıyorum