Ceyhun'um ben şu mevcut dönemimi bi atlatsam zaten istediğin zaman ve yerde sabahlarız. Sezonu bekleme
Teşekkürler Burak, herşeyin hayırlısı demek ki kısmetten öteye gidilmiyor sonuçta yine site içerisinden bir arkadaşımıza gitti yabancı değil yani, EmblemPro almışsın bak ne güzel oda güzel makaradır hayırlı olsun,hepimize bereketli avlar olması dileğiyle.
Dişleri yaptırdım. yapışkanda aldım. artık sabahlayabiliriz. Ay sonunda işim biter inşallah. Ceyhuna yazdın ama bende araya girdim.
Obama geleceğin bu printerde olduğunu söylüyor. alırız bir tane.benim kamyonetin arkasına koyarız. hangi sahte lazım hemen yap bir tane salla.
Bu hafta görüşürüz inşallah. Bu arada aramızdan bir arkadaş yeni üst düzey bir makina aldı Güle güle kullansın. Artık hafta sonu ıslatırız.
Kim ne hangisi ne aldı??? Ben balığa gidemeyince çok fena oluyorum, alışveriş yapasım geliyor... Naapıcam bilemiyorum
Piyasada iyi kamış var fakat nasıl olur ecep http://www.plat.co.jp/shop/catalog/...365_367/surf-fishing/prime-caster-30-425.html
Boat show a gidebilseydik. Orda uygun fiatla bir şeyler bulunurdu belki. Yada üsküdar kısığa gidelim. Bir italcanna uydururuz sana.