Selam sevgili Mehmet Derdim polemik yaratmak değil lakin ben gördüklerimi anlattım. Ve uzun yıllar alibeyköyde çalıştım halada oralarla bağım var. Alibey barajından gelen kanalda eskiden balık tutarlardı ama şimdi resmen lağım akıyor
Sevgili Erhan hem gop'lu hemde eyüplü sayılırım.. Hoppala dersen üçşehitlerdeki islambey camisi ile üstte yenidoğanın arasında bir yer. Uygun birzamanda tanışalım sevgili erhan.. site adresi içinde teşekkür ederim dostum sağolasın... Sevgi ve saygı dileklerimle
ONNİK abi Giyim fuarınamı gidiyorsun. yanına bol yiyecek al aç kalırsın. kaşar, zeytin, hazır çorba, salatalık sandviç ekmek fındık içi kuruyemiş,şeker,atıştırmalık birşeyler al bavulda bulunsun. yoksa aç kalırsın.
öğlen vakitleri gidersen bende gelirim Ne zamandir avlanmioruz seninle onnik abi acep benim oscarlar halen iş yaparmi
Selam arkadaslar... Herkes iyidir umarim.... Suan kuveytteyim.. Hepinizin keyifleri yerindedir umarim... Size buralardan onumuzdeki hafta balik raporlarini gondermeye baslayacagim... Ummanda Jig is yaparmi henuz bir fikrim yok ama 25 cm lik kolyoslardan gemi kic tarafindan bir gecede 500 adet almislar biiz katilmadan once... Kuveyttede bu sabah bizim gemideki sat komandolari 3 adet levrege benzeyen balik almislar fakat baliklarda ustte ikk altta tek kedi disine benzer dis vardi.. İki gun sonra dubaide yakit ikmali yapacaz ve 70 80 metrelere demirleyecez sanirim orada jig kullanma firsatini bulup size birkac tane foto paylasimi yapabilecegimi dusunuyorum ileriki gunlerde... Butun arkadaslara selamlar olsun uzaklardan. Hepinize keyifli bir hafta ve rastgele diliyorum.. Sevgiler...
Kaptaaaan sen en son spin yapicaktin sonra haber alamadik senden merak etmeye başlamiştik hade bakalim en kisa zamanda raporlarini bekliyoruz özletme bu kadar çok kendini
emrecim yapamadım son ıkı uv gun sıkısıklık olunca.. ama burda yemli ve jigin kralını yapacam gıbı gorunuyor işleri yoluna koydugum zaman