Hafta içi Ceyhun ve diğer tarabya fishing üyeleri ile tanışma fırsatı buldum. inşallah tekrar yakında görüşürüz.
Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi... Okul tatilinin ilk haftası ben de Tarabya ekibi ile olta atma şansına sahip oldum; hem şu meşhur Emblem Pro'yu bir parça inceleme fırsatım oldu; hem de zaten daha evvel tanıdığım bir-iki arkadaş ile görüşme... Maalesef kısmete o gün sular çok durgun ve av verimsiz olduğundan bir-iki atış yapıp ağırlığı sohbete verdik; çay v.s. ikramlardan da faydalandık haliyle... Doğal olarak iddialaştığımız makinaların gerçek performansını deneme imkanı da olmadı... Hayatımda ender durumlardan biridir akıntının şiddetli olması istemek gibi normalde pek istemediğim durumlar.. Olsun yağmur da atıştırmaya başlasa birliktelik güzeldi; bu vesile ile o gün orada olan ya da olmayan tüm ekibe misafirperverliklerinden ve bana keyifli bir gün yaşattıklarından dolayı teşekkür ederim...
5 litrelik bir cek denyıls a olur bu iş Bugün sabah 6 dan 14.00 a kadar tarrabyadaydık . 2 kişi 32 sarı kanat , 35 sarı kulak ve en az 200 asık surat tuttuk. Tarzım olmadığı için 40 cm altındaki dişlileri geri bırakıyorum. O yüzden eve balıksız döndük (200 kişi )
Okan Abi, Demek oluyor ki bizim boğaz kısmetimiz de bu senelik kapanmış. O zaman yeni avlaklarda şansımızı denemek lazım. Yarın ki organizasyon ve mera epey güzel. Hem uzun zamandır yemli atıp beklemiyorduk... Şöyle güzel bi vuruş alalım... Bu arada Ceyhun Abi, Yarın için yemli avda yem olarak ne alalım yanımıza. Ya da hazırlamamız gereken bir şey var mı?
bugün hava durumuna bakarak iptal etmek zorunda kaldık. 45dk tarabyada bile duramadık. Çok soğuktu hava. Yarın daha da soğuk olacak.
Ceyhun abi Ben Akpınar köyündenim Kısırkaya Gümüşdere Uskumru Köy Ağaçli kısaca Karaburun hatta çatalcaya kadar akrabalarım var Karaburun Akpınarda Balıkçılık ile uğraşan akrabalarımda var Önümüzdeki hafta içi onlar ile konuşayım bir organizede beraber yaparız hatta Akpınar ve Karaburun da balıkçı barınağı da ayarlarım Babamlar bu gün Kısırkaya ya gittiler Bu hafta içi çok soğumuş hava oralarda ve deniz de dalga boyu 2m'yi geçmiş
Abi papala yapabilir sanırım yeni teknik ama ne çapari nede sahte pek işe yaramaz bence. Bu gün tüm boğaz koca bir sıfır çekti 200 gram suya düşer düşmez dibi bulmadan 100 metre sağa çekti. Su çok bulanık ve sürekli dönüyor 1-2 güne çökmez bence.
şu işleri taparlar toparlamaz sizin oraya geleceğim .bugün ordayıdım arabayı muayeneye getirdim ordan da dürüme yemeğe geldim kavaklı sahiline şöyle bir baktım o kadar döndüm
Bizim burada da sadece pisi ve kefal çıkıyor. O da çok nadir her gün gidenler haftada 1-2 balık yakalıyor. Su çok soğumuş .
Bu gün çantanın dibinde 225 gram kurşun ararken 1 numara iğne sağ el orta parmağıma gömüldü hala zonkluyor. Neredeyse tüm takım taklavatı suya atacaktım. Sonra istoç a gittik rahatladık ryobi nin süper bir makinasını buldum . naXo sabah çok erken kalkamam diye tahmin ediyorum. Erken derken ne kadar erken ? Aslında şimdi köprüleri merakta etmiyor değilim. Boğaz bulandımı tüm balık halice basıyor du eskiden.