yer güzel hava güzel ancak bir işim var gelebilmem son dakika belli olacak.böyle bir olayı kaçırsam da çok pişman olurum
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Pazar 17.02.2013 Saat: 07:30 Yer: Kısırkaya / Sarıyer Hedef Balık: Yemli Kalkan ve Sahte ile Levrek avı Hava sıcaklığı: 7° Parçalı Bulutlu Rüzgar: Poyraz 22km Maslak tarafından gelecekler için Bahçeköy yoluna girin ve Zekeriyaköy'e kadar devam edin. Kilyos Uskumruköy ayrımından Uskumruköy'e dönün ve Kısırkaya tabelalarını takip edin. Yakın bir mera, karşılaştırmanız için Tarabya-Kısırkaya arası 17,5km, Maslak-Kısırkaya 22,5km. Araç sorunu olanlar Kadir abi Tarabya üstünde oturuyor, 07:30'da Hacıosman metro çıkışından 3 kişi alabilir. Cumartesi günü Tarabya'dan yemlik istavrit tutacağım, birazda balıkçıdan mazmoz için hamsi. Spin takım ile sahte atmak isteyenler 25gr ve üstü sahte getirmelerinde yarar var, rüzgara karşı atacağız oltaları. Her ihtimale karşı yağmurluk ve göğüs tulum çizme getirmenizde fayda var. Ceyhun 0538 889 81 79
tesadüfen bir bakayım dedim neler neler oluyor çok güzel organizasyon planları gözüküyor ellerinize sağlık umut ediyorum ki inşallah aramış olduğunun balıkları tutarsınız dostlar hepinize ayrı ayrı rast gelsin dileklerimi sunmak isterim sağlıcakla kalın rast gele iğneniz keskin misinanız sağlam olsun
Şimdiden organizasyona iştirak edecek bütün dostlarıma bol balıklı ve eğlenceli bir organizasyon diliyorum umarım hedeflediğiniz balıkları tutarsınız,Lütfen gidiş ve gelişte trafik kurallarına uyalım :thumb: . Herkese rastgele iyi eğlenceler Sevgi ve saygı dileklerimle
Okan abi sen hadımköy tarafından daha rahat gelirsin oraya Bu arada Ben Akpınar köyündenim Kısırkaya Gümüşdere Uskumru Köy Ağaçli kısaca Karaburun hatta çatalcaya kadar akrabalarım var Karaburun Akpınarda Balıkçılık ile uğraşan akrabalarımda var Önümüzdeki hafta içi onlar ile konuşayım bir organizede beraber yaparız hatta Akpınar ve Karaburun da balıkçı barınağı da ayarlarım
Ceyhunum yarın yem için istavrit avlayacakmışın raporda okudum,ben pazar günü tarabyaya gelmeyi düşünüyorum reeling ,yarın akşam tarabya için bilgi babında bişeyler karalarsan sevinirim . ( Kullanılacak takım vs ) ilgine şimdiden teşekkür ederim Sevgi ve saygı dileklerimle...
Günaydın arkadaşlar... Ceyhun abi, mera harika görünüyor. Sadece bize birazcık uzak gibi işte ama Okan Abiyi ikna edebilirsem... Okan Abiiiiiiiiiiiiii... mrsparkle mrsparkle mrsparkle :hungry: