iyi günler Faruk abi. Bugün Tarabya'da buluştuk, istavrit aynen devam. Ben tabi yine rapala çalıştım 2 tane dişli geldi ama arkası yok. İstavrit çok kıyılamıştı sebebini bulmuş oldum
Selam tekrardan millet kamışı değiştirdim,makina arayışı içinde idim geçen haftada köprüler ( Galata ve unkapanı ),Batık gemi yenikapı,vs sahil şeridinde kullanmak amaçlı okuma avenger 65b aldım fakat işin birde boğaz kısmı var. Duydumki gruptakilerin çoğu daiwacı imiş henüz tanışma fırsatımız olmadı ama ayak uydurma babında bir adet daiwa kaptırmakta yarar var deyip araştırmamı yoğunlaştırdım . Kafamdakiler şu şekilde 1 - DAİWA WINDCAST Z 5000 8BB 2 - DAİWA EMBLEM XT 5000 3 - DAIWA CAPRICORN 4500J 4 - Daiwa Tournament 4500 Entoh ( Bu en son tercihim fiyatı biraz düşündüyor ) Bunuda spin için daha evelden almıştım Daiwa Sweepfire E 4000 Bilgisi olanlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.. Sevgiyle kalın
Tebrikler sana ve herkim buluşmaya katıldı ise,bu hafta sonu pazar günü nasip kısmet olursa karda yagmurda ne yağarsa yağsın ordayım kasık çizmem yok ama yağmurluğum var . Balığın kıyılamasının ardında somut bir neden varmı sence ? su sıcaklığı,beslenme,yada daha büyüğünden kaçış vb.. Takım olarak ne kullandınız iğne no çapari renk vs. yazarsan ona göre hazırlık yaparım sevgili ceyhun. Bilgi paylaşımın için teşekkürler :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
Faruk abi bu listede alabiliyorsan Windcast Z tavsiye ederim. X'de olabilir ama kol yapısı ve rulman sayısı farklıdır. Entoh'tan Murat abi almıştı pek memnun kalmadı ve sattı.
Açıkta Çinekop bol ama 130m üstü atmak gerekiyor, istavritte kıyıda dipte sinmiş bekliyor. Dipte çapariyi sallayınca doluyor çapari. Abi çaparide yeşil organze 10/11no beyaz iğne atıyorlar. Rapala atacaksan beyaz veya çok açık renkleri kullanmalısın.
Entoh iyi makine. 600g agir biraz. Murat abi memnun olmadigindan satmadi Ceyhun. Daha iyisini aldi Sweepfire 4000 e modelini kullaniyorum. Isinizi görür.
Yeşil organze ok lakin beyaz iğnede var fakat 9 no büyük gelirmiki aceb.. Dün akşam mehmet abiyle konuştuk diye bugün 13 no iğne aldırdım adam bulabilirsem karaköye giden aldırırım olmadı erol abiden bahsediyordun sen ona müracat ederim. Rapala konusuna gelince evelden bilinçsizce aldığım 15 - 20 rapalam var deneriz açık renkler var hangisi olursa.Hem kamışı test eder hemde böylelikle tanışmış oluruz ve iyide olur. Umarım bir aksilik çıkmaz. Makine konusunu ay sonunda halledeceğim benimde aklım Z serisinde kalmıştı saolasın.. Sevgi ve saygı dileklerimle.