adam balığa binmiş hilesini bilemem eşeye binmenin zor olduğu bu dünyada adam balığa balıklama dalıyor
Herkese hayırlı akşamlar.. Bugün 1 adet lineaeffe spider surf kamış aldım fikri olan arkadaş varmı. Onnik abi sen sanırım aynı kamıştan iki adet kullanıyorsun..Nasıl kamış sorun çıkarırmı ?
İyidir iyidir gayet iyidir yormaz hafiftir biraz esnektir ama sıkıntı yaratmaz 150 160gr kurşunda acima aban bişi olmaz v.s.
16 yaşımdan beri kamışla avlanıyorum elimden 100lerce kamış geçti bu kamış kadar hafif kullanışıl bir tane daha görmedim şu ana kadar bir sorun yaşamadım diyeceklerdir bu ondan daha iyi diye onu diyenleri seyret yarım saatte bir oturup dinlenirler ben 56 yaşındayım sarıkanat zamanı hiç durmadan 12 saat avlandığım zamanlar oldu .balığa çıktığımda en az 3-4 saat avlanıyorum banamısın demiyorum yormuyor .yere düşürme halkaları kırıldı mı cengizbalıkçılık hallediyor .ben çok memnunum dediğin gibi 2 tane var aynısından kamışa ihtiyacım olsa yine aynısını alırım
Onnik usta çalışıyorum. Ama sen bu tarafa geçersen saat kaçta geçersen yaz. Benim sağım solum belli olmaz.Kaçarım işten.
Herkese günaydın. Bilenler olduğu kadar bilmeyenlerde olacaktır. Kaptan Emre dün akşam itibariyle denizlere açılmıştır. Birkaç ay sonra dönecek inşallah ve yeni sezonda yine birlikte olacağız inşallah. Herkese iyi günler.
günaydın bereketli bir gün olsun reeling kovalar balık dolsun :hungry: burdan mehmet abime çok teşekkür ediyorum ( akça ) pazar günü bana kamış hediye etti sağol mehmet abi çok kıymetli bir hediye oldu benim için mrsparkle :flypig:
Hayırlı olsun Kadir abi, bol avlar nasip olur inşallah. Mehmet abimiz gerçekten değerli bir abimizdir. Allah başımızdan eksik etmesin