Bu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde çalışanların haline çok acıyorum. Bir günde tutturun be kardeşim. Bugün yağmurlu gözüküyordu rüzgar 25km gözüküyordu idk
Abi adamlar işlerinin farkında ALLAH ın işine karışılmaz bunlarda tahminde bulunuyor ellerindeki teknolojiyi kullanarak ama işte yanılıyorsun Haberlerde Bitliste tek katlı evler karlar altında diyordu 3 Gündür orada idim hava sıcaklığı 4 derece ve o kadar kar yoktu
Üzüntü Pazar günkü organizasyona katılamayacak olmanın üzüntüsü içindeyim sebebi bacanak evi taşıyacak gitmesem olmaz. Fakat katılacak arkadaşlara gönülden bereketli avlar dilerim neşeniz sonsuz oltalarınız balıkla dolsun :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle....
Okan abi taş geldi farkettim. 25 kişi toplanıp toptan fiyata yağmurluk alamadığımızdan, İstoç Alba'dan Kenan, Emre, Fatih, Kaptan Emre göğüs tulum çizme ve yağmurluk aldık. Toplam takım fiyatı 35tl + 12tl. Bekledim liste tamamlanır diye ama kış geçti liste hala aynı.
Teşekkür.. Ceyhun kardeşim teşekkürler,evet inşaallah başka zaman asıl amaç sizin gibi tertemiz pırıl pırıl insanlarla tanışabilmek yoksa balık bahane..:thumb: Birde senden ricam bey yerine abi desen daha çok hoşuma gider tabi sencede sakıncası yoksa ... Sevgi ve saygı dileklerimle...
Ben taş filan atmadım , belki dedim abi fazladan almıştık al dersin yada sen giy abi ben ıslansamda olur filan nerdeee... şaka tabi yarın yağmur abartmazsa ordayım.
Bugün Tarabya'da yağmur eşliğinde istavrit tuttuk. Tabi benim gözüm büyük balıkta rapala attım, 3 adet 19cm civarında çinekopu karaya aldım. Ama kimse çıkartıpta sahte atmadı İstavrite devam.
Bu gün erken kalkıp kaçamayınca evde çocuk bakmak zorunda kaldım İstavrit bolmuydu bari , ne olur azdı de
3-4 kilo azmı balık seyrekti yağmur fenaydı iyiki o kadar yolu gelmemişsin falan demen gerekirdi boyları nasıldı peki ? 50 tanesi 3 kilo geliyor yazmış bir arkadaş
S.A . Avınız bol olsun Ceyhun istavrit bolken kimse kaçırmak istememiştir:laughing: :laughing: uzun zamandır limitlerdeki balığa herkes hasretti:thumb:
http://www.youtube.com/watch?v=eAQXUwzpmV8&feature=player_detailpag yok böyle birşey adam kendini aşmış