arkadaşlar evraklarım yetişirse bu ayın 25 pekinde yapılacak olan balıkçılık malzemeleri fuarına gitmeye niyetim var arkadaşım gidiyor işAllah uyar da beraber gideriz bayağı yeni ürünler çıkmış rapala-kamış-makine inceliyelim bakalım bize uyan neler var
Tavsiye Herkese hayırlı günler Bu kamışı bana ilk spotbalıkta çalışan tombik onur tavsiye etti sonra ceyhun en sonundada senin av marketinde yorumunu görünce tamam bu iş dedim verdim siparişi. Tavsiyelerin için teşekkürler :thumb: .. Sevgi ve saygı dileklerimle
Serdar ceyhun bu mesajı gördükten sonra artık levrek tutmak farz gibi boynunun borcu gibi falan oldu yani:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
aynı duygular içindeyiz abi bende gidecektim Dr öğlen saatine randevu verince yattı benimde balık olayı
Hayırlı akşamlar Herkese hayırlı akşamlar diliyorum,özkan arkadaşım boğazdan güzel haberler aldım diyor avrupa yakası raporlarda. Bizde hiç rapor yokmu..out: out:
Hayırlı akşamlar tekrardan Hafta sonu kısmet olursa tarabyada olucağım bir soru sormak isityorum müsait olan cevaplarsa sevinirim. Gelirken yanımda rapala getirecem,birde her ihtimale karşı çapari yapmak istiyorum geçen pazarki org'tan aklımda kaldı 9 no iğne ve yeşil organize floş iş görürmü tarabyada ( Uzak atış ) ...
Mehmet abi açıklama için teşekkürler,13 no iğnem kalmamış banghead ,hafta arasıda müsait değilim karaköye inmem mümkün değil lakin yazarken aklıma geldi ceyhun bahsediyordu takımcı eroldan,ihtiyaç halinde ondan temin edebilirim sanırım :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
abi 13 numaraya limit dahili geliyormu yoksa küçük mü geliyor gerçi 10 numara iğne ile çinekop çekmiştim
Pazar günü bende normal çapari kullandım.Pek balık gelmedi. Emir kardeşim kendi yaptığı 13 nolu iğne takımı verdi sağolsun Balık biraz karışık geldi ama takım randımanlı idi. Küçükleri geri attık. Oldu bitti. Zaten açıktada iri istavrit yoktu. Bir tek Ceyhun rapala ile çinekop aldı