Sabah 07:20'de Aşiyan'da rapalaları salladık Ben olta açmadım, ekibe teknik destekte bulundum 6-7 kez şok misinası bağladım. Balık boyları çok güzeldi fakat saat 10 gibi kesildi balık. Cumartesi organizasyon Aşiyan'da olacak
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cumartesi 30.03.2013 Saat: 07:00 Yer: Aşiyan Hedef Balık: Rapala/kaşık ile lüfer Hava sıcaklığı: 16° Rüzgar: Poyraz 8km Cumartesi hava çok güzel gözüküyor, balıkta var, eee ne duruyoruz hihi Ceyhun 0538 889 81 79
Şokçubaşı Valla ben hiç yormadım seni, şanslıydım, şok fırdöndünün ordan patladı Fotolar da güzel olmuş, ellere sağlık. Bu arada unutmuşum yazmayı, bendeki balıklardan tekini sen çektin, mideye indirirken kulaklarını çınlatıcam, teşekkürler
Afiyet olsun Cumartesi Mehmet abinin kovayı dolduralım, balık + muhabbet + çay kahve + dostlar daha ne olsun
Burak bey, yeni almış oldupunuz kamış (Lineaeffe fury caster) ile ilgili ilk izlenimlerinizi bizimle paylaşırmısınız ???? ben henüz deneyemedimde
Okan abi bugünkülerin talibi var zaten. Validem ve hanım rezerve ettiler Boğaz balığı oldu mu evde karaborsaya düşüyo
Evet abi, tosun istaviriti kovadan kapmışlar, lüferi ağzından tutmuş uçmaya çalışıyor son anda kurtardık balığı
Volkan Bey Biraderim, test atışlarında sen de 10 tam puan vermiştin. Kamış aynı devam ediyor bi değişiklik yok Ucu bir miktar esnek olduğu için akıntıda rapala çekerken merak ediyordum ben de, lakin bugün gerçekten çok sevdim, örgüyle birlikte kullanıldığında balığı patır kütür hissettiriyor. O esnemeye rağmen aksiyonu kaybetmiyor kamış. Benim hissiyatım böyle... Yıldıray sağolsun iyiki sözünü dinlemişiz
Çok teşekkürler Okan abi, Allah razı olsun. Valide daha iyi. Dün 1-2 kere kalktı ayağa, bugün sıkıntıdan evde turlamaya başlamış Dün bi de nöbeti abime devredince bi büyüğümle stres atmaya gittim, iyi oldu
Ben senle konuştuktan sonra büyüğünü devirdim ayıp oldu ama yapacak bişi yok .. Volkan Cumartesi 300 metre attırcam sana ( kamışla tabiki yanlış okuyan ... lar alınmasın)