eLimde 12 cm fosforLu 3 parçaLı zargana sahtesi var bir ara buLustugumuzda unutturma.. Dün emirganda avLandım sabah 10:30'da mera inebiLdim 3 baLık aLdım rapaLada üst üste ve baLık bir anda kesti aksama kadar tek tuk baLık cıktı akıntı coktu...
Günaydın dostlar. Bugün Onnik Usta, Mehmet Ağabey, Ceyhun, Kenan ve ben sabah 8 civarı Aşiyan'da buluştuk. Ben yanlarından erken ayrılmak zorunda olduğum için kısa bir rapor geçiyorum sizlere. Arkadaşlar hala ava devam ediyorlar... Aşağıdaki balıklar sarı-yeşil sahte ve 150gr kurşun kullanılarak tutulmuştur. Daha iyileri sizlere rastgelsin. Benim kısmetime düşenler. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler biraderim. Kamışında açılışını yapmış oldun. Darısı başımıza artık bu arada açılış yapmak için güzel bir balık
DİŞLİLERİ GÖRDÜKÇE İÇİM İÇİMİ YİYOR AMA ELDEN NE GELİR ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ İNŞALLAH HAFTAYA C.TESİ BENDE KAÇICAM AŞİYANA TABİ GÜRPINAR OLMAZSA
Teşekkürler dostlar. Biraz daha vaktim olsaydı keşke. Özlemişiz boğazda rapala keyfini Daha iyileri sizlere rastgelsin.
YaLnız bu baLık dönüş baLıgı degiL, bu içerde kaLmış yaprakLarın biraz büyümüş haLi, dönüş baLığı daha yağLı daha doLgun ve daha LezzetLi oLuyordu geçen seneLerde buna rastLadık..
Evet arkadaşlar buda benim raporum http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1096416#post1096416
Ülkeler Hit Turkey(TR) 432 UNKNOWN 22 United States(US) 39 Saudi Arabia(SA) 7 Korea, South(KR) 17 Russia(RU) 21 France(FR) 9 Italy(IT) 9 United Kingdom(GB) 4 Spain(ES) 5 Canada(CA) 2 web sitemizin tıklanma verileri. Dün akşm 8 e kadar olanlar.