Yarın hepsini çözeriz tam çıkarken denk geldi resim boyutunu 1600-900 yaparız olmazsa tüm monitörlerde çıkar
Elçin açtığın konuyada yazdım, Daiwa Windcast X, Penn Surfblaster veya Ryobi Naxo alabilirsin. Buluşmalara katılırsan hepsini tek tek deneyebilirsin. İçine sineni alırsın.
Programda değişiklik yoksa bende yarın size katılacağım. Onnik usta yarın görüşürüz. Ceyhun misineler merkezde.
Ceyhun yarın sana bir makine denettireceğim ben sınırlı bilgimle makineyi beğendim onayladım bakalım yarın senin cevabın ne olacak 3 yedek kafası var tek dert var en az 6 ad verebiliyorlar toptan fiyatı .10 gün de beklememiz gerekiyor
Ceyhun sabah 6:45 de alacağım seni tarabyadan. yarın inşallah çok güzel bir rapor geçip hepinizi imrendireceğim. cuma cumartesi de aşiyandayım forumun bilgisine. tabiki Ceyhunda orda
Onnik abi sen emekli olmamışmıydın yahu Bu kadar makine vede kamışla dükkanmı açacaksınız. Mehmet abiye takılma fazla senide bozar vallahi hihi hihi hihi Adamda balıkçılık mağazasından fazla ürün var ben yakında ondan alışveriş yapacam zaten