17 " e göre ayarladım ortalamayı bir bilene sormak lazım . program filanda yok word de yapıp atıyorum
Bugün kendimi araştırmaya verdim.. Gece rapalasında işe yarar.. http://www.batangemi.com/firsatlar/u-885.html
Tayfun abim bu fosfor-gece olayı benim de çok ilgimi çekti bi ara, hatta mantarlı takıma fosfor da yerleştirdim. Lakin bir görüşe göre balık ürker deniyor. Sen ne düşünüyorsun?
Sevgili Burak hayırlı akşamlar Kaptan emreden haber alanınız varmı. Enson bi süre yazamayacağım demişti varmı hayır haber?? Sevgiyle kal
Benim sahtelere yaptığım gibi palyaçoya çevirmezsen sorun olmaz sanırım ama suya ne kadar dayanır ? kaç mikron boya atılmalıki ışığı depolasın filan bunlar bir kaç milyon harcadıktan sonra cevap bulunacak sorular .. Ceyhun makinayı anlat
Ceyhun makinayı anlat?? Yeni makina varda bizim haberimizmi yok.Yoksa aldığın Naxodan mı pardon vinçtenmi bahsediyosun okan. Sevgiyle kal
Okan İyi günlerde ve bol balıklı günlerde kullanmanı temenni ederim.Naxo'yu ben geçen hafta görsel olarak inceledim hoşuma gitmedi diyemem lakin kafamı iki makinaya takmış vazitteyim birincisi ceyhun bir makineden bahsetmişti Penn afinity diğeride bilindik windcast serisi. Ama koleksiyon tarzı bi huy oluştu bendede bu makineden alırsam hiç şaşırma Birde bizdede logo altında www.tft.gen.tr ne zaman yazıcak Sevgiyle kal
Orası kesin Naxo hikayesini dinledim zaten Çiğköfte olayına gelince havalar biraz ısınsın mayıstan sonra tft food team olayınla bizzat ilgileneceğim.. Balık bahane anladın sen onu Sevgi ve saygı dileklerimle
Ceyhun abi ben bi yere surf makina onerileriniz nedir die yazdim forumu kullanmayida bilmiyorum isin kotu tarafi herkez diyo ceyhuna sor ceyhuna sor
Ceyhuna sor Ceyhuna sor değil sevgili elcin Doğrusu ehline müracat merak etme mutlaka sana yardımcı olucaktır,sanırım başı kalabalık ama mutlaka döner. Adamın dibidir... Sevgiyle kal
Gece rapalada çok işe yarayan birşey.. hatta fosforlu rapalalarda mevcut.. ben bi kaç kişide gördüm ama bulup alamadım.. Onlar patır patır balık alırken biz bakıyo durumda olduğumuzu hatırlıyorum..