Bu fuara gitmek isterim de gözüm döner herşeyi satın almaya kalkarım diye korkuyorum bir de çok uzak yau, Anadolu yakasında da olmalı bu tür fuarlar
Tayfun abi Tarabya'da her cumartesi zaten fuar var :laughing: sehpalardaki kamış makinalar o fuarda yoktur
Olmalı abi muhakkak. Önümüzdeki günlerin içinde en uygun gün cumartesi. Hatta bana kalırsa biz geceden gidip yemli de deneyebiliriz. Bu sefer hem hava uygun hem de rüzgar. Üstelik yemli iş yapar da...
Sevgili Okan ve Alper İşlerimi ayarlayabilirsem,pazar sabahı aşiyana geçmek kaydıyla cumartesi akşamı size katılmayı isterim. Engeç cuma akşamı netlemiş olurum katılıcağımı. Sevgi ve saygı dileklerimle
Yalnız faruk abi kesin plan olmamakla beraber bizim aklımızdan geçen cuma akşamından yemli için çıkıp Cumartesi sabahı rapala denemeleri için Aşiyanda TFT ekibi ile buluşmak...
ben fuar davetiyemi aldım gidecek olan varsa buluşup beraber gezelim hem fikirlerimizi paylaşırız hem de vakit geçer
he valla, doğru diyosun.. Hmede denenmiş tecrübe edilmiş durumda ve test edenden doğrudan bilgi almak mümkün..
Anladım sevgili Alper sorun yok bir başka zaman denk getirir birlikte avlanırız :thumb: Sanırım ben yanlış anladım Sevgiyle kal