Yarın ben de Aşiyana gitmeyi düşünüyorum ama hava oldukça rüzgarlı gibi görünüyor. Sizce Aşiyan poyrazdan ne kadar etkilenir. Ceyhun Abi, Cumartesi sabah rapala ve çapari deneyelim Aşiyada ama Cuma gecesi de yemli denesek nasıl olur?
Bi gece arkadaşlarla çıktık, SARIYER BÖREĞİ yiyeceğiz.. Sarıyer böreği en iyi nerde yenir, tabi ki sarıyerde dedik.. Sarıyere gittik bi tane sarıyer böreği satan yer bulmadık.. Gittiğimiz her yer "Abi burası sarıyer, ama sarıyer böreği burda bulunmaz" dedi iyi mi..
arkadaşlar bendeki emblem pro nun kolunu değiştirdim. http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=53552
Kol güzel olmuş gülegüle kullanın. Yalnız sanırım makaranın altına pul koymanız gerekiyor gibi. Misina biraz ön tarafa yüklenmiş görünüyor. Hayırlı olsun tekrar
Abim seninde şansına yani.. birkaç yerde çok güzeL sarıyer börekçisi var şimdi Burak sana yardımcı oLur
sanırım resimde öyle çıkmış. ip misina üzerine 6-7m şok misina sarılı. linkteki diğer resimlerden daha rahat görebilirsin. ayrıca makine yapısı itibari ile konik kafaya sahip. Bu sisteme ABS diyorlar. ip misinanın makaradan karışmadan boşalmasını sağlıyor.
Adnan ABS var evet ama yinede ön tarafa fazla sarmış makina. Tek bir pul koyarsan altına daha düzgün saracaktır. Kolda yakışıklı duruyor güle güle kullan.
sabah aşiyandayıdım bir şey yoktu tarabyaya geçtim açıktan yaklaşık 2 kilo kadar iri istavrit aldım sonrada cengiz balıkçılığa uğradım biraz mazeme aldım Ceyhunun dediği parçalı kamışı iyice inceledim gerçekten 10 numara hafta sonuna kadar belki alabilirim
Abi banada kamis lazim. Okuma salina 3 parca elime oturmadi. İnce geliyor bana. Adi neydi o kamisin ? Netten arastirayim biraz
tarabya 2 saat 5 kilo orta ve üst boy istavrit. hava 1 saniyede bozdu bende kaçtım 3 saatte eve zor geldim..