Hmmm olabilir, ne var bunda? Her genç kamışın başına gelebilir Üstünde atarı yazıyor, ben örgüyle kullanmayın diye bir ibare de görmedim. Sanırım sorun çıkmaz, çıksa da sorun olmaz İşin geyik kısmı bir yana, şok düğümlü takımla 150 attım. Bi sıkıntı olacak gibi hissetmedim. Ama 200 büyük rakkam, zaten kamış atsa da ben atamam
organizasyonda çektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum. cep telefonunda kalmasın Mekandaki huzur dolu manzara, Araçlarımız arka arkaya park ettik. Ceyhun tarlada balistik uzun menzilli atış denemesi için hazırlık yaparken Günün ilk balığı , bir gelincik. Suya geri salındı.
Tabakları kurtaramadık ama masanın bir kısmı hala sağlam Acayip bir diyalog ; Okan masaya bakar , sorar börek yokmu börek ? cevap gelir , herkes yemeyebilir kokusundan dolayı, ee bura Sarıyer böreksiz kahvaltımı olur ? ordan bi çıtır cevap verir ayyy çok banalll. Hemen ablaya yanaşılır , merhaba börek sevmezmisiniz ? aslaaa , ben kruvasan vs vs (adını bile bilmediğim italyanca fransızca kahvaltılıklar sayıyor) haa anladım . sizin konunuz ne okçumusunuz , hayır ben biniciyim neye biniyorsunuz ? tabiki ata at erkek mi dişimi ? erkek tabikiii sonra bende çok pis bir sırıtma , masada gülmekten devrilen bardaklar vs
AT BİNENİN KILIÇ KUŞANANIN DİYE BİR ATASÖZÜMÜZ GELDİ BİR ANDA AKLIMA BU MUHHABBET NEDİR ABİ NEDEN BU TOPLANTI
Bayrağı (TFT) dikecek bir yer arıyorduk , bulduk .... Çatal bıçakla tek şatlık sanviçleri kesen biçenler napıyonuz siz ? tuhaf bakışlar ve cevap kahvaltı yapıyoruz tabiki. Ya o öyle olmaz bakın göstereyim lüp lüp lüp Kim bu denyo şeklinde bakışlar artar . Ardından masadaki en ağır abi , oh be nihayet der bırakır çatalı girer tabaklara ardından herkes köylü güzeli. Sizin gurbun hepsi böyle neşeli ve içtenmidir ? yok be abi biz cartoon network gibiyiz her duruma uyarız uymazsak kendimize uydururuz Bunların hepsini 1 aya kadar elinde kamış tarabya sahiline dizmezsem banada Okan demeyin , Kısaca okan abi diyin
Cümleten Selamunaleyküm Team... Herkeslere bereketli bir gün dilerim... Bu arada Ceyhun Abi, Haftasonu için cuma akşamı ve cumartesi sabahını kapsayan bir organizasyon denesek nasıl olur. Meteorolojiye bakılırsa hava Cuma akşamından Cumartesi öğlenine kadar av için oldukça uygun görünüyor...
Balık yukarı çıkıyor!!! Arnavutköy civarında çok tekne var şuan. Tahminim sarıkanat istavrit karışık alıyorlar. Dikkat ederseniz koy içlerine girmişler! http://www.marinetraffic.com/ais/tr/default.aspx