O güçteki makinalar içinde en hafifi diyebilirim. 2 kişi makarayı sıkı sıkı tuttu (biri Tayfun abi ilk denemede ) ben makarayı tuttuklarını bile hissetmedim milletin parmakları kıracaktı nerdeyse . Ama diğer makinalara göre hatta diğer ryobilere göre bile 100 gram fazlası var. Ne yapalım millet 100 kez atar biz 75 Yedek grafit kafa 50 gram daha hafif bu arada.
Araya girmek istemem muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar hemen kayboluyorum Abi şuan indiremiyorum ama en kısa sürede bakıcam söylemiş olduğun gibi elimde resim veya numune olsa içi dışı tel kalınlığı bilye büyüklüğüne kadar hepsini çizicem ama maalesef yok bizim site de bulduğum bir resimden cıktı bunlarda
Eyvallah ceyhunum Yardımların için teşekkürler. Bu arada oğlum nasip kısmetse Nisanın 25'inde terhis oluyor 5 Mayıs pazar gününe bi org ayarla tüm ekibe sahilde çiğ köfte yapıcam.. Katılacak arkadaşları listelersin malzemeyi ona göre hazırlarım yoğurma kısmı sahilde olucak Sevgi ve saygı dileklerimle
O geçti gitti abi afiyet olsun , önümüzdeki maçlara bakalım :hungry: çiğköftecimizde geldi .. Eksik sadece mezeci kaldı
Olsun sevgili okan bize herşe yakışır Demedi demeyin şimdiden söylüyorum,bu ekip adından çok bahsettirecek ve kıyı balıkçılığında marka haline geleceğiz. Daha şimdiden bi yerlere gelmiş halde,üsküdarda hangi malzemeciye girsek ismimiz yetiyor. Kuruluşta ve emeği geçen herkese teşekkürler.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Dualarımızda gönlümüzde sizlerle,, Güzel ne demek Okan süper bişey olucak :thumb: :thumb: :thumb: Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Çok teşekkürler Faruk Ağabeyim, daha güzelleri sizin olsun inşallah. Dün tesadüf eseri tanıştığımız için de çok mutluyum. Hep beraber nice güzel avlara inşallah. Bu arada Ceyhun, benim atışım da bi ara gözden kayboldu. Yamuk attım heralde :laughing:
Okan abi dualarım seninle, her ne kadar ne için dua ettiğimi bilmesem de sorun olmaz diye düşünüyorum Bişeyler dönüyor ve benim haberim yok, hadi hayırlısı