Geçmiş olsun kardeşim , sana kim dedi bizim mangal yelpazesine bas ardından 300 metrelik uçurumdan düş diye ? Şimdi nasıl hesap yapıcan dimi... Şaka bir yana inşaallah önemli bir şey yoktur.
Bu arada beni beşiktaştan alıp Gürpınara götüren, sonrada tekrar alıp geri getiren uğura da çok teşekkür ediyorum.. Derler ya arkadaşlık yolculukta ortaya çıkarmış diye.. Hakikaten güzel yolculuk yaptık sağolsun..
teşekkürler onnik abi serçe parmağım şişti ve kan topladı kanı akıttım artık şiş ne zaman geçer göreceğiz
Deniz abi inşallah havalar ısınınca yine bizim bu taraflarda bir de turna organizasyonu yaparız... Bu arada Kenan Abi çok geçmiş olsun. Düştün mü yoksa sen? Ne zaman ne ara düştün ben neredeydim ki göremedim?
Selamlar Güzel insanlar cumartesi yapılan organizasyona katılma şerifine nail olmuş biri olarak, çok keyifli ve güzel bir organizasyonda aranızda olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Güzel bir ekip kurulmuş Allah muhabbetinizi arttırsın. sayın içişleri bakanım aramasaydı daha uzun kalacaktım yanınızda.. inşallah bidahakine Organizasyon anında çektiğim bi kaç kareyide sizlerle paylaşıyorum.
*** millet c.tesi günü olan organizasyona geçte olsa bende katıldım yanlız 23:30 gibi ekibin yanından ayrılarak mendireğin o tarafa geçtim 8 adet gelincik ile avı tamamladım bir tane eşkina kenara kadar getirdi arkadaşım yanlız sudan çıkartırken kaçtı sonrasında iki tane sağlam vuruş aldık bir tanesi kösteği dipten kopartmış bir tanesi de gelirken yolda bıraktı iğneyi.. bu arada muhabbet süperdi yine
Harikasınız dostLar.. havaLar biraz ısınınca daha zevkLi oLur hem baLık hem muhabbet inşaLLah 2. org'a katıLırım.. Arnavutköyde sarıkanat show vardı dün kendoLar iş yaptı Kardeşim pazar günü gaLatada avLandı yemLi sarıkanat ve kefaL aLmış, ayrıca papuc kadar 3 izmarit görmüş kurt iLe avLanıLmış izmaritLer, çarsamba günü nöbet ertesi beLki gaLata sakinken bir deneme yaparım izmarite, eşkinaya, mırmıra.. varsa carsamba boş oLan uLaşsın bana birşeyLer yaparız...
Aretle beraber her zaman avlanmaya devam ediyoruz.Sağolsun Onnik abide mesaj atmış bizden söz etmişsiniz.Hafta sonu güzel havayı fırsat bilip hem deniz havası hemde tavalık güzel boyda istavritlerimizi aldık.Herkeze selam ve sevgiler... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Bizde balık yoktu malesef ,ama muhabbet fenaydı . keşke sizde olsaydınız. Gerçi siz günüde kurtarmışsınız balıkla . Ellerinize sağlık