Uğur almayacakmıydı seni abi ? En kolayı , E-5 ten beykent köprüsünde ayrılıp gürpınara kadar yokuş aşağı gelmek. Sahili bulunca balıkçı barınağını sorun. Orayı bulunca beni arayın Zargana topunu unutmayın
bende çıkıyorum birazdan. önce teke bulmaya çalışacağım çekmecede sonrasında gürpınardayım. fakat mekanın krokisi gelecekti öm ile fakat gelmedi. bilenler özel mesaj ile atarsa sevinirim. telefondan bakarım yolda... olmadı okan abiyi ararım gürpınar balıkçı barınağından
İsa paşam"ellerine sağlık biraz olsun hasret gidermişsindir ben fırsat kolluyom bi türlü müsait olamadım banghead
Teşekkürler Pehlivanım, elbet gideriz müsait bir zamanda kısmet:thumb: Bu akşamki Gürpınar org.'a geliyorsun değil mi? Bir saate kadar bizde çıkıyoruz.
Organizasyondan canli yayin Mangal yakildi yenildi, balik icin oltalar suda. Balik yok henuz. Su cok dalgali ve yosun var. Oltanin 1 tanesinde karides , digerinde boru kurdu var. Cani sikilan team uyeleri )
Sevgili Adnan Sana ve şuanda ordaki tüm takım arkadaşlarıma,abilerime,kardeşlerime bol balıklı ve eğlenceli bir org temenni ederim. Sevgi ve saygı dileklerimle
Herkese hayırlı akşamlar birazdan çıkıcam yarın sabah bebekteyim rapala deneyecem sabah suyunda gelen olursa siyah sırt çantam elimde lineaeffe spider surf kafamda ceyhunun dağıttığı lineaeffe şapkam var tanırsınız diye söyledim. Sevgi ve saygı dileklerimle
bugün bizi gürpınarda ağırlıyan Okan ve Alper arkadaşımıza yaptıkları her şey için çok teşekkür ederim balık bakımından kötü arkadaşlık sohbet dostluk adına muhteşem bir gün oldu. katılan ve bizlere sonradan katılan Balık avı dostları gurubundaki arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim süpersiniz
Onnik abi güzel bir gün geçirmeniz çok güzel gönüller bir olsun yeter balık her zaman olur... Emeği geçen herkesin ellerine sağlık artık başka zamana bizlerde katılırız sizlere..
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.. Müthiş güzel bir gündü..."Balık bahane muhabbet şahane" lafının hakkını verdik.. Okan ve alper.. misafirperverliğinize çok çok teşekkürler..
Tam istediğim gibi olmasa elimizden geleni yaptık , beğenildiyse ne ala. Keşke siz burdayken de 18 tane kiloluk balıklardan biri girseydi kovalarınıza. 10 numara olacaktı o zaman. Yem olarak sütle marine edilmiş kemiksiz tavuk budu kullandık. Yem bitince her tarafı aradık ama aynısını bulamadık ve keyif çaylarımızı içip evlerin yolunu tuttuk. Bohçacılar bunu dikkate almasın 3 gelincik + 1 yengeçle bitti günümüz Bizi kırmayıp 100 km yol tepen , işi gücü bırakıp arabayla odun getirip hemen dönen, sadece selam vermek için yanımız uğrayan herkese sonsuz teşekkürler Mangalı ben buldum Amerikalı barbekü dedi patladı gitti
Elimizden gelen bu kadardı , ayaklarınıza sağlık. Ceyhun a söz verdiğim ufo çadırı yetişemedi ama yapacak bişi yok tenekede odun yaktık Gerçi bir ara Ceyhun cozuttu , deniz bu taraf dememize rağmen villalara atış yaptı allahtan can ve mal kaybı olmadı
Asıl biz sizlere çok çok teşekkür ederiz Onnik Abi, Bizi kırmayıp burnunuzun dibindeki boğazı es geçerek taaa Gürpınara kadar gelip nacizane elimizden geldiğince hazırladığımız soframızı şenlendirdiğiniz ve tavşan kanı semaver çayımızı paylaştığınız için... Keşke rüzgar müsade etseydi de deniz de bizi güzel ağırlayabilseydi ama nasip... Yine de sizi mutlu uğurlayabildiyse ne mutlu bize... En kısa zamanda tekrarı için yine bekleriz abi. Organizasyona katılan tüm arkadaşlara senin nezdinde bir kez daha teşekkürler...
değerli dostlar bir atasözü var bundan iyisi şamda kayısı bu hava şartlarında bundan iyisinin olması imkansız
Bugünkü organizasyonda emeği geçen, başta evsahipliği ile bizleri en güzel şekilde ağırlayan Okan ve Alper kardeşime, daha sonra tüm Tarabya team ekibine Balık Avı Dostları adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım.:thumb: Rüzgar her ne kadar balık tutulmasına müsade etmesede, muhabbetiyle, mangalıyla ve semaveriyle dört dörtlük bir buluşma oldu.Emeği geçen tüm dostlara tekrar teşekkür eder, en kısa zamanda rövanşa bekleriz.