Sevgili Okan Noldu gürpınar org pazaramı kaldı karara varabildinizmi? Birde köprüdeki dişli avı asparagasmı doğruluk payı varmı ne dersin.Bugün ordan geçtim hiç hareket yoktu Sevgi ve saygı dileklerimle..
Bu gece köprüdeyiz. Gürpınar işi denizin yarınki durumuna bağlı öğlen saatlerinde tekrar kontrol edicem.
özellikle yemli avlanmayı öğrenmem lazım, umarım denk gelirde yemli organizasyonuna katılabilirim TFT ci olarak bu yaz kuşadasından, didim'den rapor göndermek istiyorum
Hayırlı akşamlar Tarabyalı dostlar, bugün boğazın Anadolu yakasında öğleden sonra akşam suyuna gittim.Sarıkanat boyları oldukça iriydi, genellikle kendo 9 cm. limoni rengi altı turuncu sahte güzel iş yaptı.
Evet bence de bir çok farklı hava raporu sitesinden yapmış olduğum kontroller neticesinde yarın öğlenden sonra havanın açacağı ve rüzgarın da etkisini tamamen yitireceğini tespit ettim. O vakıt Ceyhun Abi senin şu meşhur organizasyon duyuru taslağını alabilir miyiz lütfen...
Teşekkürler Ceyhun, bir aksilik olmazsa bir kaç arkadaş gelmeye çalışırız. Saat kaç gibi çıkıyorsunuz, gece yemli avı şeklinde olacak değil mi?
Sağolasın..sen güzergahını düzenle seni yormayacak bir yere gelrim.. telefonumu yolladım özel mesjla.. Arabayı sattık kötü oldu..
Günaydın Okan Abi, Herkese günaydın arkadaşlar. Gerçekten de havada tek bir bulut yok desem yeridir. Koyu mavi bir gökyüzü bizi bekliyor. Bu arada organizasyona katılacak arkadaşlar fazla geç kalmayalım ki belki zargana için biraz denemeler yaparız. En geç saat 2 gibi merada buluşsak nasıl olur?
ben birazdan yola çıkıyorum nerde buluşuyoruz büyükçekmecedemi ben cebimi yazayım beni arayın 05368425967