Saat 6 dan sonra suya bakmaya gidicem . Yağmur ve rüzgar suyu bulandırmışsa sadece piknik yapmış oluruz. Yosun durumunada bakıcam . saat 8 gibi yazarım durumu.
Üstad ne yaptın sen beya elde zırk kıymasından adana varken kul sütün ne hacet? Vallaha burada İstanbul'da olamayacağım değilse hiç kaçırmazdım bu organizasyonu :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: :hungry:
Her zaman bekleriz azizim. Zaten ben mangalı yaktımmı kimse oltasına bile bakmıyor , oraya kadar geldik aç kaldık dedirtmeyiz Evvel Allah.
22.03.2013 üsküdar - karaköy raporum Herkes hayırlı cumalar Kişisel işlerimden dolayı pazartesine kadar izin verdim kendime ve sabah kalkıp faturaları hallettikten sonra evden spin takımını alıp karaköy spota gittim. Rica ettim değişim istedim kırmadılar beni parasının yerine rapala aldım ama strike pro nun istediğim kodlarını bulamayınca saat 3 gibi gelecem deyip başta ehline müracat edip soluğu üsküdarda aldım.Aklımda önce yıldız balıkçılığa sonrada cengize uğramak vardı lakin yıldızdaki tatlı dil,ilgi ve alaka ceplerimi boşaltmaya yettide arttı Bir dahaki seferede cengize gidecem Günün sonunda eve varınca poşetlere baktığımda 1 Adet okuma sea spin 2.40 cm kamış,1 Adet ryobi spin makine, 4 zargana çarpma takımı,8 takım çapari,9 cm ve 5,3 cm karışık 40 adet strike pro rapala, 20 adet 7 cm pelican nitro rapala ile günü sonlandırmışım. Bu arada makineye 0,28 okuma sea bas mono misina sardırdım. Sağolsunlar bundan sonra malzemeci adresim bana biraz uzak olsada yıldız ve cengiz balıkçılıktır :thumb: Ve son olarakta takımımızın kaptanı Ceyhun üsküdarda bayağı tanınıyor,seçimlerde adaylığını koy bence sevgili ceyhun kesin seçilirsin.... Sevgi ve saygı dileklerimle
Ben bu defalık Adanayı orijinal Adana'da yemeye gideceğim. Ama İstanbul'da Adana yemek istediğim zaman müracaat edeceğim yeri öğrendim ustam. Şimmdiden herkese afiyet olsun ve ustam ellerine sağlık. Bir dahaki organizasyonu kaçırmayacağımdan emin olabilirsiniz.
Sevgili Murat Aslında hastalık benimkisi,malzemeciye girdiğimde illaki birşeyler alıp çıkıyorum hobi gibi bişey oldu bende bu. Daha evelden aldığım sahtelerle toplam 100 civarında oldu. Artık almam ve ucuzlarının renklerini değiştirecem oje ile sorasında epoxy kaplamaya çalışıcam amaç balık olmadığında meşgale yaratmak. Yakın zamanda neticeleri resimler forumda paylaşıcağım.. Sevgi ve saygı dileklerimle
GÜRPINAR civarında su bulanlamaya başlamış, yosun yok , ama yağış devam ederse yarın çok bulanır. Pazar gününe sarkıtalım mı arkadaşlar ne dersiniz ?
Bugün karaköy ve galata köprüsünden geçtim hava muhalefeti dolayısıyla kimsecikler yoktu. Kurtçular daha çıkmamıştır ara sıra belki gelir havalar ısınmadan kurt çıkarmıyorlar diye biliyorum ben Nusret Sevgiyle kal
eğer baktığım site yanılmazsa yarın 2 den sonra hava açıyor genelde o siteye bakıyorum ve tutturuyorlar abi en olmadı dediğin gibi piknik yaparız muhabbet ederiz
Hedef balık, eşkina ve karagözse; Gündüz tutulmaz, bulanık suda tutulmaz, çok yosunluysa tutulmaz, aşırı rüzgar varsa, akıntı çoksa tutulmaz.. Bence okan c.tesi gündüz gözüyle suya baksın, havaya baksın.. gideceksek ona göre toparlanır gideriz.. Pazar günü olacaksa sabaha kalmak benim açımdan söz konusu olmaz ama işe gidecek arkadaşlar için erken dönmek lazım... karagöz ve eşkina için bekleme avı gerekir, saati belli olmaz.. 2-3 saat için değil gece geç vakte kadar kalmak şeklinde programlamak iyi olur..
Faruk Abi selam, öncelikle güzel bir akşam dilerim şimdi evde onların heycanıyla dolusundur , anımsıyorumda sarıkanatlar gelmeye başlarken 20 tane sahte aldığımda off ipin ucunu kaçırmışım demiştim şuboydan şu renkden derken sayı artıyor maalesef evet şöyle halının yada masanın üzerine yayıp onları bizede görüntülerini paylaşırsan balığa hasret bu günlerde gözümüz gönlümüz açılır. bu arada Gaziosmanpaşada ikamet ettiğini görüyorum bende sultançiftliğindeyim bende tarabyada avlanıyorum. sağlıcakla kalınız saygılar
Su temiz yosun yok ama bulanıyor biraz. Yarın arkadaşları buraya kadar yormanında anlamı yok. Pazara erteleriz. kalacak olan yine sabahlar. En iyi avları hava karardıktan sonra 9 - gece 1 arası yaptık orda ama bellide olmuyor. gün doğmadan gelebilecek arkadaşlar varsa levrek için spin atabilecekleri yerleri ayrıca belirtirim. Bu gece 3-4 arkadaş galatayı deneyeceğiz. hafif yağmurda kimsecikler olmaz ve iyi av verir. Yinede kısmet tabiki.
Eyvallah sevgili Murat Heyecan dolsundur diye yazmışsın ı ıhh eskiden olurdu ama yok şimdilerde halının üzerine serme kısmını pazar akşamına yapacam,Nedenine gelince Üsküdar sonrasında elimde kamış ve makine spot balığa girseydim etik olarak doğru olmazdı artı spin takımı kullanmadan iade etmiştim kabul etmezlerdi kısacası hoş olmazdı bu yüzden aldıklarımın bir kısmını parasını ödeyip yıldız balıkçılıkta bıraktım,pazar günü alıcağım sorasında kısa bir anadolu kıyı avı yapıp eve döneceğim aldıklarımı ve tüm takımları fotolar o şekilde raporlarım :thumb: Sultançiftliğinde oturuyorsan uygun bir zamanda sözleşip beraber tarabyaya gidebiliriz sencede mahsuru yoksa tanışmış oluruz böylelikle. Aslen nerelisin? Sevgi ve saygı dileklerimle
Aydınlıyım, havalar tanışma fırsatlarını engelliyor bu aralar ama ısındıkça daha sık tarabyada olacağım yarın sabah tarabyada olacağım mesela tarabyacılar olarak tanışmamız için Ceyhun'dan tarabya organizasyonu bekliyoruz diyelim...
Bende Kırklareliliyim nolucak beya Sevgili Murat Yarın tarabyada olucağım demişsin fakat yağmur var ve kuzey batıdan 21 km hızda rüzgar var sıcaklık 8 derece ,Ben pazarı tavsiye ederim 10 derece sıcaklık var yağış yok kuzeydoğudan 23 km hz rüzgar var pazar daha mantıklı görünüyor tabi karar senin .. Sevgiyle kal
bizim türklere özgü nereli olduğumuz merakımız yokmu bununda nedeni acaba aynı yerdenmiyiz acaba sohbetin içtenliğinden istifade giderilmiştir. çalıştığım yer kabataş da olunca öğleden sonrada işe gidiyorsam gelde olta sallamadan geç
Aynen öyle kardeşim gaziosmanpaşa ve sultançiftliğinde genelde trakyalılar olur o yüzden sordumdu Sevgiyle kal