Arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşlara hayırlı sabahlar... Az önce yaptığım son kontrollere göre Cumartesi günü saat 15:00 itibari ile rüzgar etkisini tamamen yitiriyor. Hele ki o da kuzeyden esiyor ve bu da demek oluyor ki bizim avlanacağımız merada yaprak dahi sallanmaz. Eğer sıkı giyinirsek ve tüm arkadaşlar yağmurluklarını yanlarında bulundurursa sıkıntı yaşanmaz. Ayrıca şöyle bir düşününce yağmurun yağması iyi bile olur zira bu, piknikçi ve amatör balıkçı katilleri yani en amatör balıkçı arkadaşlar merada olmayacak anlamına gelmektedir. İnanın 50 kişi hem de boğazda olta karıştırmazken gürpınarda bazen 1 kişi hem de durgun denizde 50 kişinin oltasını birbirine sokabiliyor...
Odunu ayarladım abi de teneke henüz hazır değil. Sorun olmaz ama onu da hallederim yarın öğlene kadar(inşallah )
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Şimdilik durum bu. Genel olarak rüzgar akşam saatlerinde sakinliyor sanki...
Ama söyliyim ordaki kilit kelime "şimdilik"... Çünkü akşam tekrar güncellenebilir ve tam terse dönebilir malesef Bu arada Sayın Okan Bey, davetinizde mangal varil herşey hazır diyordu, görüyorum ki henüz hazırlıklar bitmemiş, meteoroloji tahminlerinden bile sakat bir durum var sanki oralarda :laughing:
Benim de hiç şüphem yok Onnik Ustam. Okan Abi taaa oralardan Tarabya'ya eksiksiz gelmiş adam Ama bu benim ona takılmama mani olmaz ki Program kesinleşsin, yarın biz de eli boş gitmeyiz misafirliğe...
Uğur yemler geldimi. bu arada dün mudanya da idim. acaip karagöz çıkıyormuş orda yakalanan mezgitleri gördüm tavuk göğsüyle en ufağı 23 cm idi. avlanma yasak olduğu için bölgede balık çok varmış ayrıca 2 yıldır denize balıkların yumurtlaması için balık resifleri atılmış hemde 2000 tane ve gırla balık var
Boğazda da aynısı yapsalar, tüm boğaz içine böyle üreme bölgeleri yapsalar gırgırlar ağ atamaz o zaman
benim baktığım site de saat saat veriyor yarın saat 5 den sonra açık site www.freemeto.com 7 gün günden güne Istanbul, Türkiye için Saatlik Hava Tahmini Enlem:41.01 boylam: 28.96 Ortalama yükseklik.: 1m. (harita) Cumartesi 23 Mar Siteniz için Hava Durumu Yerel saat Sıcaklık °C Rüzgarın yönü Rüzgarın hızı Km/h Nem % Hava 02:00 6 °C BKB 30 Km/h (5Bf) 70 Hafif yağmur 05:00 5.7 °C BKB 29 Km/h (5Bf) 74 Hafif yağmur 08:00 5.7 °C BKB 28 Km/h (5Bf) 71 Hafif yağmur 11:00 7.6 °C B 24 Km/h (4Bf) 62 Gökyüzü bulutlu 14:00 9.2 °C BKB 17 Km/h (3Bf) 59 Gökyüzü parçalı bulutlu 17:00 9.5 °C GB 6 Km/h (2Bf) 54 Az bulutlu 20:00 6.8 °C GGD 16 Km/h (3Bf) 58 Hava açık 23:00 7.2 °C GGD 15 Km/h (3Bf) 57 Az bulutlu
Elde çekilmiş zırh kıymasından adana , özel soslarla marine edilmiş tavuk butları , kuş sütü bulamadım kusura bakmayın