abi iki gündür hava durumu takip ediyorum. Yurtdışında farklı farklı. En iyisi yarını beklemek. Yarın kesin bir tahmin olur sanıyorum. Ona göre hareket ederiz.
Ben konuştum meteoroloi ile, Cumartesi günü 25 derece sıcaklık ve parçalı bulutlu yapacaklar. Olmazsa daha üst makamlara gideriz. Doğa olaylarını düzenleyen Meleğin adını unuttum ,ama cebi vardır bende muhakkak
Arkadaşlar merhaba Yapılması düşünülen Gürpınar etkinliğinde inşallah tanışacağız. Ancak bazı arkadaşlarında belirttiği gibi keyif ve muhabbet olsun derken eziyet olmasın. Naçizane fikrim; malum kıştan çıkıyoruz, akşamları hava ciddi anlamda soğuk oluyor. Gözden geçirilirse daha iyi olur kanaatindeyim. Saygı ve selamlarımla
Gerçekten az önce ben de baktım hava durumuna da eğer bahsettiği gibi soğuk ve yağışlı olursa hiç minnete geçmez. rüzgar pek sorun olmaz ama yağmur yerel değil de genel olursa sıkıntı. Yarın inşallah daha net ve güzel sonuçlar alırız...
O halde sende Salon Balıkçıları Takımını kur Köprü rekorumuz -12 Büyükçekmece rekorumuz -3 sabaha kadar
Ayrıca kıvırma Ceyhun'da Algida şemsiyesi var . Islanmazsın Şaka bir yana burda şartlar genelde ağır olur. Yağmur yada rüzgar var diye rahatsız olacak arkadaşlarımızla daha konforlu mekanlarda buluşuruz.
Özellikle eşkina için şamandıralı takım deneneceğinden denizin dalgalı olmaması lazım. Meteoroojiden baktığım kadarıyla rüzgar POYRAZ olarak görünüyor. Yani Gürpınar sahilde pek dalga olmaz. Denizden yana sıkıntı yok ama Okan Abinin de dediği gibi rüzgar - yağmur ve soğuktan etkilenebilecek arkadaşların konuyu tekrar gözden geçirmelerini tavsiye ederim.
Sevgili Ceyhun Sen daiwa regale bak dedin lakin ben spin makine için daha net karar veremedim ama bişey sormak istiyorum Alacağım makinaya ne tür misina sardırırsam daha yüksek randıman alırım ? ya okuma octana OT 30 yada daiwa regal 3000 yarın görüp alacam Sevgiyle kal
Faruk abi, görünce farkı anlarsın zaten Spine yeni başladığın için önce mono ile elin alışsın, sonra örgüye geçersin. 0,26mm/0,28mm mono yeterlidir.
Eyvallah ceyhunum Sen harbiden adamın dibisin... Allaha emanet ol sevgili dostum :thumb: Sevgiyle kal
Uğur bende gitmek istiyorum ama hava çok soğuyor! 18 dereceden birden 9-10 dereceye düşüyor. Rüzgar hızı 31km poyraz! hissedilen sıcaklığı sen düşün.
Merhaba Ceyhun, organizasyon iptali kesin mi, bizde gelmeyi düşünüyorduk. Ona göre alternatif bir program yapabiliriz.
İsa abi, yarın hava durumu tahminlerine bakıp karar vericez. Rüzgar işi bozuyor biraz. Yarın haber veririm.