Gürpınarda bir askeriye var orasımı dicem ama orada kayaLık yok tamamen kumLuk... neresinde oLacaksınız bir kroki resmi oLsa meseLa google earttan
Kimler geliyor ona göre plan yapalım. Gelmek isteyenlere harita ve koordinatları göndericem özelden. Benim için sıkıntı yok ama orada avlanan arkadaşlar av yerini korumak istiyorlar
Gürpınar Organizasyonuna Katılacaklar Ceyhun Burak Mehmet abi (Mehmet AKÇA) Okan abi Adnan Uğur Onnik abi Volkan Erciyas
herkese merhaba ceyhun öncelikle penn surfblasterden bahsedeyim sabah kombatla denedim harika bir ikili oluşturuyor 170gr.la çalıştım hem kamış oturdu hem makine sorentoyla biraz ağır kaçıyor ama kombatla mükemmel hem atışı hem çekişi süperdi ve daha hafif.ikinci konu penn surfblaster penin ilk sörf makinesi değil üçüncü dördüncü tam emin değilim versiyonu makine biraz ağır bana ağır gelmedi fakat hafif makine kullanan için biraz ağır gelebilir alışana kadar senin gösterdiğin makine 7000 lik haliyle daha hafif olması gerek zaten 8000 liği aynı gramajda surfblasterle affınıty arasındaki iki fark birincisi ilave iki rulman ikincisi manuel klape kapama bunun haricinde herşeyi aynı makine,kafa,kol,titanyum ana şaft herşeyiyle aynı bu aradaki iki fark yaklaşık iki katlı fiyat için değermi bunun taktiri size bence değmez makine benim çok hoşuma gitti merak edipte almak isteyen ve tereddüt eden arkadaşlara bu fiyata böyle bir makineyi tavsiye ederim isteyen arkadaşlarda deneyebilir.birde akşam arkadaşın biri kafanın çok konik olduğunu vekusmaktan korktuğunu yazmış tam tersine atışta misine akışı ve sıralı sarımı süper ötesi ilgilenen arkadaşların dikkatine.saygılar.
beni de ekle ceyhun ama ben akşam 8 gibi falan yanınızda olurum ben artı 2 kişi daha olucam büyük ihtimalle
Evet daiwa procaster 4000 A makinemiz elimize ulasmistir Ilk is olarak 0.25 daiwa samurai monoflament sarilip akabinde dagitilip greslenmis ve kullanima hazir vaziyete getirilmistir. Bakim asamasinda birkaç da fotograf çektim, aksam laptoptan konu açarim.
Gürpınar Organizasyonuna Katılacaklar Ceyhun Burak Mehmet abi (Mehmet AKÇA) Okan abi Adnan Uğur Onnik abi Volkan Erciyas Nusret +2 Yavuz Kenan Tayfun abi
ceyhun önemli değil önemli olan benim tatmin olmamdı ve oldum sağol yurt dışından saltiga 6000 getirttireceğiz ama sonra kısmetse
yarın galata tarafında olucak var mı saat 2 den sonra orda 2-3 saatliğine av yapmayı düşünüyorum gelicek varsa beraber avlanırız..
bugün şişlide 3-4 balıkçıda tombik gördüm canım sıkıldı 400-500 kilolara ulaşabilecek bir balığı palamut boyunda yakalamışlar yazıklar olsun ufacık balık eti kırmızı tadı nedirki onun
Onnik abi TOMBİK (yazılı orkinos yavrusu) en fazla 10-15 kilo boy olarakta en fazla 50-100cm arasındadır.Ton balığı olan orkinos başka bir cins.Ve ticari değeri olmayan lezzetsiz bir balık olduğu için millete palamut ve torik adında satılıyor.